05 / 05 / 2024

gayrimenkul kitapçık

gayrimenkul kitapçık

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYO- DER) Türk gayrimenkul sektörünün daha iyi tanıtılması için kitapçık hazırladı. 7 Ekim'de Dubai fuarında dağıtılacak kitapçıkla münferit olayların yaşanmasının önüne geçilecek...

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

ABD’nin 4 büyük üniversitesi tarafından hazırlanan rapora göre ticari gayrimenkul, 2008 Büyük Mali Krizi’nden bu yana en büyük çöküşünü yaşayabilir. Bu gelişme 160 milyar dolarlık ek zararla karşılaşabilecek ABD bankaları için de kötü haber...

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Özel okulların fiyat oyunu! Yemek, kitap kıyafet derken rekor kırıyor! Uzmanlar uyardı!

Özel okul fiyat artışları yüzde 36 ile kısıtlandırıldı. Ancak okullar bu durumdan memnun değil. Özel oklullar velilere kitap, giysi ve yemek için yeni faturalar çıkardı.

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Süleyman Taha Durmuş tarafından kuruldu.

Option Gayrimenkul Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Option Gayrimenkul Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Akdağ tarafından kuruldu.

gayrimenkul kitapçık Haberi

gayrimenkul kitapçık
Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen yabancılar için rehber niteliğinde kitapçık hazırlandı. 7 Ekim'de Dubai fuarında dağıtılacak kitapçıkla münferit olayların yaşanmasının önüne geçilecek


YABANCILARA İNGİLİZCE KİTAPÇIK HAZIRLANDI
 Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYO- DER) Türk gayrimenkul sektörünün daha iyi tanıtılması için kitapçık hazırladı.

Aldatmacaya dikkat Başkan Aziz Torun, bazı münferit olayların yaşanmış olabileceğini ve bunları önlemek için bu hazırlığı gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen yatırımcılara rehber olması beklenen kitapçık 7 Ekim'de Dubai'de düzenlenecek fuarda dağıtacak. Torun, "Soru ve cevaplarıyla gayrimenkul alımım ve karşılaşılacak sorunların çözümlerini hazırladık. Yabancılar için önemli bir kaynak olacak" dedi.

AZİZ Torun, özellikle maketten konut satışının suistimal edilmemesi için de bazı önlemler alındığını anlatarak, şöyle konuştu: "İnşaat bitirme sigortası devreye girecek. Bu sayede yerli ve yabancı alıcılar korunacak. Bitmeyen inşaatlar...