04 / 05 / 2024

gayrimenkul nasıl hızlı satılır

gayrimenkul nasıl hızlı satılır

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?

Kiracı ve ev sahipleri haklarını bilmelidir. Çoğu kiracı haklarını tam olarak bilmemektedir. Ev sahipleri hangi durumlarda kiracıları tahliye ettirir, Kiracı en hızlı nasıl tahliye edilir?” İşte yanıtlar!

İnşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyetlerindeki artış gayrimenkul fiyatlarına nasıl yansıyacak? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Dövizdeki artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen döviz kuru gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Evlenme ve boşanmalar gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Pandeminin derinden etkilediği boşanma sayıları gayrimenkul piyasasında da dengeleri değiştiriyor. Peki evlenen ve boşanan çiftlerin sayısı gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Evliyken alınan gayrimenkulün paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde evliyken alınan gayrimenkulün eşe ve çocuklara paylaşımının nasıl olacağını kaleme aldı.

Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek?

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 2 senedir pandemi etkileri konuşuluyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor? Gayrimenkul sektöründe 2022 nasıl geçecek? İnşaat sektörü patronları 2022 beklentilerini ve yeni yatırımlarını açıkladı...

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi?

TL’nin döviz karşısında değer kaybına uğraması gayrimenkul pazarında yabancıların ve gurbetçilerin iştahını artırdı. Peki gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi? İşte ayrıntılar...

Tapusu çocuğun üzerinde olan gayrimenkul nasıl devredilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkulün tapusunun çocuk üzerine kayıtlı olması durumunda mülkiyet devrinin nasıl yapılacağını kaleme aldı. 

Çin'in gayrimenkul devi iflas ederse piyasalar nasıl etkilenir?

Çin'in dev gayrimenkul şirketlerinden biri olan Evergrande'nin içinde olduğu mali kriz piyasalarda tedirginliklere neden oldu. Peki Çin'in gayrimenkul devi iflas ederse piyasalar nasıl etkilenir?

Prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Gayrimenkul almak en temel yatırım araçlarından. Ne yazık ki pek çok insan oturmak için konut alırken bunun aslında bir yatırım olduğundan uzaklaşıyor ve duygusal bakışlarla karar alıyor. Sonuçta ise yanlış yatırım yapılmış oluyor. Peki prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

gayrimenkul nasıl hızlı satılır Haberi

gayrimenkul nasıl hızlı satılır

İstanbul’da kısa sürede 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alan Networks Grup, şimdi de Bakırcı Yapı’nın yeni projesinde görev alıyor. Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, ekip olarak bugüne kadar Ataköy, Halkalı, Basın Ekspres Yolu, Bahçeşehir gibi lokasyonlarda satış ve pazarlama çözümleri geliştirdikleri projelerin hızlı satıldığını ve satış dönemini yüksek ciroyla kapattıklarını ifade etti.


Hızlı Satış İvmesi İçin Gereken 6 Faktör


Bir projede birçok doğruyu bir araya getirdikten sonra domino taşı gibi sistemli ve hızlı bir satış ivmesi oluşacağını anlatan Emre Çapkın, gayrimenkul sektöründe hızlı satışın ipuçları hakkında da bilgi verdi.


1- Doğru Ürün İçin Detaylı Check Up Gerekir


“Doğru ürün geliştirmek için bölgeyle ilgili Pazar analizi, demografik yapısı ve talepte bulunduğu ürünün tespit edilmesi ve ihtiyacı, rakip projelerin ürün...