12 / 05 / 2024

gayrimenkul projelerinde Kooperatif modeli

gayrimenkul projelerinde Kooperatif modeli

Türkiye'de ilk kez başlatılan bir kooperatif modeliyle, artık vatandaş da dev gayrimenkul projelerine ortak olabilecek. Gayrimenkul İşletme Kooperatifi adı verilen modelle, kooperatifler de yatırım yapabilecek...

Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit!

Luxera Gayrimenkul merakla beklenen Nisan 2024 kampanyasını duyurdu. Bahar fırsatları sunulan Luxera projelerinde yüzde 35 peşinatla 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 

Adra GYO, halka arz gelirini yeni gayrimenkul projelerinde kullanacak!

Adra GYO, halka arzdan elde edilen fonun nerelerde kullanılacağını tek tek açıkladı. İşte Adra GYO'nun yeni projeleri...

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

İş GYO 2021'de 65,7 milyon TL'lik kiralama yaptı!

İş GYO, 2021 yılı içerisinde 7,9 milyon TL+KDV tutarında arsa alımı, gayrimenkul projelerinde yer alan ünitelerin satışı kapsamında yaklaşık 350,8 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi ve yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 65,7 milyon TL+KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

BOSS4 Gayrimenkul’den yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul, satış sürecinin devam ettiği projelerinde yüzde 0,99 faiz ve 60 ay vade kampanyası başlatıyor...

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Fadıl Akgündüz'ün yargılandığı davaya yeni erteleme!

Fadıl Akgündüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 7 sanığın, Caprice Gold ile Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı mahkeme yeniden ertelendi. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

gayrimenkul projelerinde Kooperatif modeli Haberi

gayrimenkul projelerinde Kooperatif modeli

Gayrimenkul İşletme Kooperatifi adı verilen yeni modelle vatandaşlar kooperatif kurup getiri potansiyeli yüksek gayrimenkul projelerine ortak olabilecek.


Türkiye'de ilk kez başlatılan bir kooperatif modeliyle, artık vatandaş da dev gayrimenkul projelerine ortak olabilecek. Gayrimenkul İşletme Kooperatifi adı verilen modelle, kooperatifler de yatırım yapabilecek. Bu modelle, vatandaşlar kooperatif kurup getiri potansiyeli yüksek gayrimenkul projelerine girebilecek. 


Başbakan Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Kooperatif Stratejisi kapsamında, Türkiye'de ilk defa "Gayrimenkul İşletme Kooperatifi" türünde bir kooperatif hayata geçti. Gayrimenkul İşletme Kooperatifı'ni Türkiye'de ilk kuran, Ankaralı inşaat malzemesi esnafı oldu. Kooperatif ortağı 288 esnaf, ev ve dekorasyon malzemesi satan Alışveriş Merkezi kurdu. 300 milyon TL'lik yatırım yapılan AVM'de 256 dükkân olacak. AVM'nin açılışı mayıs ayında yapılacak. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da destek olmak için açılışa katılacak. 


Habertürk...