03 / 05 / 2024

gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar

gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar

Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar eğitimi verilecek. Eğitmenler, Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM, İş GYO, Hukuk Müşavirliği&İK ve Eğitim Grup Başkanı olarak belirlendi...

Elie Saab ve Tor Holding gayrimenkul projesi için işbirliği yapacak...

Dünyada lüks yaşamın en önemli temsilcilerinden birisi olarak kabul edilen Elie Saab ve Tor Holding, Türkiye’de yapılacak olan 2 gayrimenkul projesi için işbirliği yapma kararı aldığını duyurdu.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scz Grup Gayrimenkul Proje Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Fırat ve Mehmet Bürtek ortaklığında kuruldu.

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Meral ve Cem Akay ortaklığında kuruldu.

İşte adım adım gayrimenkul projesi geliştirme süreçleri

26 senedir alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün en önemli projelerine imza atmış olan Engin Yıldırım, gayrimenkul projesi geliştirme süreçlerini anlattı. İşte detaylar…

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar Haberi

gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar

Örnek olaylar ışığında gayrimenkul projesi geliştirmede alternatif hukuki yollar semineri 23 Ocak'ta gerçekleştirilecek.


Örnek Olaylar Işığında Gayrimenkul Projesi Geliştirmede Alternatif Hukuki Yollar eğitimi verilecek. Eğitmenler, Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM, İş GYO, Hukuk Müşavirliği&İK ve Eğitim Grup Başkanı olarak belirlendi.


Eğitim, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi

Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi, No: 90, Beyoğlu 34445, İstanbul'da gerçekleştirilecek.



Eğitimin Amacı


Hukukçu olmayan gayrimenkul sektörü profeyonellerinin, proje geliştirirken karşılaştıkları temel hukuk kavramlarını anlamlandırmalarını; gayrimenkul hukukuyla ilgili bütünsel bir bakış açısına sahip olmalarını ve alternatif hukuki enstrümanlarla tanışmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.


Eğitimin İçeriği


  • Gayrimenkul ve İlgili Kavramlarla Tanışmak

  • Mülkiyet ve Mülkiyet Benzeri Haklar

  • Karma Sözleşme Modelleri

Av. Pınar Ersin Kollu, L.LM Hakkında


İş GYO, Hukuk Müşavirliği & İnsan Kaynakları ve Eğitim Grup Başkanı


1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun...