15 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü kazandırır mı

gayrimenkul sektörü kazandırır mı

Startkey çalışmalarının yüzde 80’ni dijital pazarlama ve Teknoloji faktörleri ışığında gerçekleştiriyor. Bu konuda uzman ve eğitimli alt yapısı ile online seminerler verip, emlak dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Gayrimenkul sektörü tüm yatırımcılara hitap ediyor!

GYO, Gayrimenkul Yatırım Fonları, Gayrimenkul Sertifikaları ve Kira Sertifikaları ve tapu sigortası gibi finansal araçlar gayrimenkul sektörüne derinlik kazandırıyor. Sektör bu sayede daha çok yatırımcıya hitap ediyor.

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

Gayrimenkul sektörü Türkiye'yi büyütüyor!

GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, gayrimenkul sektörünün ekonomiye katkılarından bahsetti. Yetgin, “Yatırımlar sektöre ivme kazandırıyor” diye konuştu.

Döviz gayrimenkul sektöründen kazanılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, yabancılara gayrimenkul satışına istisna ve teşvik getirilmesi gerektiğini söyledi. Kutluğ, ''Gayrimenkul sektörünün en önemli döviz kazandırıcı hizmet'' dedi.

Ali Yücelen gayrimenkul sektöründekilere çağrıda bulundu!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ali Yücelen, gayrimenkul sektöründekilere "Biraz az kazanın ve kazandıklarınızı özellikle dar gelirlilerle paylaşın" çağrısında bulundu.

Türk Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak!

KONUTDER olarak, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörün temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getirmek amacıyla “TÜRK GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN KÖRFEZ YATIRIMCILARI İLE BULUŞMASI” programını gerçekleştirecek.

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluşuyor!

KONUTDER'in Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörümüzün değerli temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getireceği, Türk gayrimenkul sektörü Körfez yatırımcıları ile buluşması 12-14 Ekim'de.

Dumankaya'dan gayrimenkul sektörüne yeni ödeme modeli!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Gayrimenkul sektörü için mülkler ekonomiye kazandırılmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz ülkemizde hep geliştiği belirtilen gayrimenkul sektörünün arsa geliştirme ihtiyacına cevap verecek olan mülklerin ekonomiye kazandırılması gerektiğini vurguladı.

Sukuk Uygulama Alanları / Sukuk’un gayrimenkul sektörüne etkisi!

Tasarruf sahiplerinin birikimlerini ekonomiye kazandırmak amacıyla yeni finansal kavramlar gelişmiştir. Bunlardan birisi de Sukuk. Sukuk nedir? Gayrimenkul sektörüne etkisi ve uygulama alanlarını Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş anlatıyor..

gayrimenkul sektörü kazandırır mı Haberi

gayrimenkul sektörü kazandırır mı

Gayrimenkul sektörü son yıllarda en çok kazanç sağlayan 3 sektörden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu gelişmenin yaşanmasında ki en önemli faktör ise; sektörün her geçen yıl karlılık oranlarını arttırması, bunun sonucunda Emlak piyasasının Türkiye’de en önemli Yatırım kalemlerinden biri olması geliyor. Gelişen Teknoloji ile birlikte artık insanlar vakitlerinin çoğunu dijital ortamlarda geçiriyor. Emlak sektörü de bu değişimden etkilenerek, yeni bir boyuta atlıyor.


Emlak sektöründeki alışa gelmiş Pazarlama, satış yöntemleri yerini sosyal medya ve dijital Pazarlama alanlarına bırakarak ciddi kazançlar sağlıyor.Yenilikçi emlak Danışmanlık şirketi olan Startkey çalışmalarının yüzde 80’ni dijital pazarlama ve Teknoloji faktörleri ışığında gerçekleştiriyor. Bu konuda uzman ve eğitimli alt yapısı ile online seminerler verip, emlak dünyasına yeni bir boyut kazandırıyor.


Türkiye’de En Çok Kazanç Sağlayan İlk Üç Sektör Arasında...