07 / 05 / 2024

Gayrimenkul sektöründeki projeler

Gayrimenkul sektöründeki projeler

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan gayrimenkul sektörünün önemli isimleri sektörün geleceğini tartıştı. Sektördeki inovasyona vurgu yapılırken “Marka olmanın şartı inovasyondan geçiyor” denildi.

4. Gayrimenkul Liderler Zirvesi gerçekleştirildi!

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan gayrimenkul sektörünün önemli isimleri sektörün geleceğini tartıştı. Sektördeki inovasyona vurgu yapılırken “Marka olmanın şartı inovasyondan geçiyor” denildi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Gayrimenkul sektörünün 2021 karnesi! 

Re-Pie Portföy Yönetimi'nin hazırladığı ‘Gayrimenkul Sektör Raporu’ yayımlandı ve gayrimenkul sektöründeki son durum verilerle ortaya koyuldu. Peki gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul sektöründe yeşil dönüşüm başlıyor!

İklim değişikliği sebebiyle ortaya çıkan karbon salınımı gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İlerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler için çalışmalar başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, gayrimenkul sektöründeki yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

İklim değişikliğinin kuraklık, seller, orman yangınları, müsilaj gibi olumsuz ve yıkıcı etkilerinin gayrimenkul sektöründeki tercihleri de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe trendler değişiyor!

2017 yılının sonlarında gayrimenkul sektöründe meydana gelen krizle beraber adeta yaprak kımıldamayan bir süreç yaşandı ve bunun tam aksine 2019 yılının sonlarında faiz oranları indirimleriyle beraber stoklar bir anda eridi. Şimdi gayrimenkul sektöründeki eğilimler 2 model üzerinde yoğunlaşıyor.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Gayrimenkul sektöründeki projeler Haberi

Gayrimenkul sektöründeki projeler

Türkiye ekonomisinin önemli lokomotiflerden gayrimenkul sektörü, sektörün geleceğini, değişimini ve sektördeki inovasyonu tartışmak için bir araya geldi. ‘4. Gayrimenkul Liderler Zirvesi’ dün İstanbul’da gerçekleştirilirken, zirvenin başlığı ise ‘Gayrimenkul sektöründe değişim ve inovasyon’du. Zirvedeki ilk oturumda sektörün 2015 yılı hedefleri konuşuldu. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdür Kaan Yücel’in katıldığı hedeflerin tartışıldığı oturumun moderatörlüğünü ise Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal yaptı. Oturumda konuşan Çetinsaya, inşaat sektörünün Türkiye’nin gurur kaynağı olduğunu belirterek, “İnşaat sektörü büyüdükçe, Türkiye büyümeye devam edecektir. Bu sektör içeride ve dışarıda artık bir markadır. Birçok sektöre de canlılık veren çok önemli bir sektördür”dedi.


Standartları yukarı çekiyoruz

Gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarıya çekerek özellikle inşaat sistemleri,...