28 / 04 / 2024

Gayrimenkul Sertifika Sistemi yatırım

Gayrimenkul Sertifika Sistemi yatırım

Gür Law Hukuk Bürosu ortaklarından Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi ile ilgili görüşlerini paylaştı. Apak, yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlattı.

Gayrimenkul fırsatçıları Bakanlığın radarında! Haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar dikkat! 

RADAR Sistemi ile gayrimenkul fırsatçılarıyla da mücadele ediliyor. Gayrimenkuldeki fırsatçılar, haksız fiyat artışları yapanlar, yanlış beyanda bulunanlar tek tek tespit edildi. İşte ayrıntılar... 

Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları

Her sene gayrimenkul sahiplerinden tahsis edilen emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Peki, Emlak vergisi internetten nasıl ödenir? İşte E-Devlet emlak vergisi online ödeme sistemi detayları...

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

ÇEDBİK ticari binalara yönelik sertifika sistemi çalışmalarını tamamladı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından hazırlanan B.E.S.T-Ticari Bina Sertifika Kılavuzu 2021-1.0 Versiyonu tamamlandı.

GYODER Sertifika Programı başlıyor!

GYODER Sertifika Programı Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark işbirliğiyle başlıyor.

Gayrimenkul vergilendirme sistemi nasıl yapılmalı?

Şirket aktifine kaydedilen taşınmazlar için yeniden değerleme yapılamıyor. Yeniden değerleme yapılamaması, taşınmazların aktife kaydedildikleri değerleri ile kalmalarına sebep oluyor. Peki ne yapılabilir? İşte detaylar...

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

Gayrimenkul sektöründe Yeni Taşınmaz Ticareti Sistemi önerisi!

Pandemi sürecinin yeni normal hayata geçmesiyle beraber tüm sektörler kaldığı yerden devam ediyor. En çok etkilenen sektörlerden biri olan gayrimenkul sektörü de hem sürecin normale dönmeye başlaması hem de konut faiz oranlarının düşmesiyle birlikte yeniden hareketlendi.

Gayrimenkul sektöründe doğa dostu 'blockchain' sertifika dönemi!

Gayrimenkul şirketi RE/MAX Türkiye, yıl boyunca düzenlenen eğitim ve seminerler sonucunda verilen sertifikalarının hepsini blockchain altyapısıyla dijital ortama taşıdı. Şirket, bu yöntemle kağıt israfını azaltarak yeşili korumayı amaçlıyor.

Gayrimenkul sektöründe satış sistemi değişiyor!

Koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörüne olumsuz etkilerinin azaltılması gerektiğini belirten Gayrimenkul PR şirketi, ‘Her şeyin değiştiği hayatımızda, Gayrimenkul satışlarında uygulanan klasik yöntemler değişmeli ki sektörde finansal canlılık korunabilsin’ açıklamasıda bulundu.

Gayrimenkul Sertifika Sistemi yatırım Haberi

Gayrimenkul Sertifika Sistemi yatırım

Son dönemin gözde yatırım aracı Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. İhraççıların ve yatırım yapmak isteyenlerin ise hukuki olarak izlemeleri gereken yollar ve uymaları gereken çeşitli prosedürler var. Gür Law Hukuk Bürosu ortaklarından Sena Apak Gayrimenkul Sertifika Sisteminin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Konutun yalnızca belli bir kısmını almak mümkün

Gayrimenkul Sertifika Sistemi; inşa edilecek veya edilmekte olan konut veya ticari alanları kapsayan gayrimenkul projelerinin, herkesin ortak olarak alabilecekleri belirli bağımsız paylara bölünmesi ile oluşturulan bir yatırım aracı. Yani, yatırımcılara konutun tamamı yerine belli bir payını alma hakkı tanınıyor. Ayrıca; gayrimenkul projelerinin, şirketler gibi, borsa üzerinden yatırımcılara arz edilmesini sağlıyor.

İhraççı olabilmek için uyulması gereken...