02 / 05 / 2024

gayrimenkul sertifikası döenmi

gayrimenkul sertifikası döenmi

Konut sahibi olmak için yeterli birikimi olmayan vatandaşlara metrekareyle konut satacak gayrimenkul sertifikası dönem star aldı. Başakşehir Park Mavera 3’te atılan proje için yatırımcılar her biri 42,5 liralık pay toplayacak.

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmıtrıy Orlyanskıy tarafından kuruldu.

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nut Realestate Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yazıcı tarafından kuruldu.

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

Asude Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asude Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Sevinç tarafından kuruldu.

Worthy Real Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Worthy Real Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad I. Javed tarafından kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hafez Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mohamad Samer Hafez tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Javad Nikou tarafından kuruldu.

gayrimenkul sertifikası döenmi Haberi

gayrimenkul sertifikası döenmi

Vatandaşı metrekareyle ev sahibi yapacak gayrimenkul sertifikası dönemi başladı. İlk adımı Başakşehir Park Mavera 3’te atılan proje için yatırımcılar her biri 42,5 liralık pay toplayacak. Böylelikle evin tamamı, yarısı ya da çeyreğine ortak olunabilecek. Elindeki hissesi konuta yetmeyenler satış gelirinden pay alacak.


Ev sahibi olmak için yeterli birikimi olmayan vatandaşlara metrekareyle konut satacak gayrimenkul sertifikası dönemi başladı. TOKİ’nin inşaat garantörlüğünde ilk adım, Başakşehir’deki Park Mavera 3 projesinde atıldı. Toplam 723 daire ve 31 adet cadde mağazasından oluşan projenin yüzde 28,6’sı (216 daire) halka arz edilecek. Borsada işlem görmek üzere ihraç edilecek 3 milyon 370 bin 336 adet senet için talepler 29-31 Mart tarihleri arasında toplanacak. Her bir sertifikanın değeri 42,5 lira.  Projeden konut edinmek isteyen vatandaşlar da 42,5 liralık payları...