29 / 04 / 2024

Gayrimenkul sertifikası yatırım

Gayrimenkul sertifikası yatırım

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, TOKİ imzasıyla hayata geçen gayrimenkul sertifikası hakkında bilgi verdi. Gülçiçek, serfikanın detaylarını paylaştı.

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 7 milyon 229 bin 488 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Şefik Yılmaz Dizdar ve Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ortaklığında kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Solıdus Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Erdem Uslaş ve Ali Çelik ortaklığında kuruldu.

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

La Reserve Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Aytek Şavkan tarafından kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Magomed Shısev ve Rustam Musıkhanov ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sertifikası yatırım Haberi

Gayrimenkul sertifikası yatırım

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) öncülüğünde hayata geçen gayrimenkul sertifikası hakkında bilgi veren Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, sertifikanın konut sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunan önemli bir yatırım aracı olacağını söyledi. Gülçiçek, "Sertifika, küçük birikimlerle yatırım yapmak ve konut edinmek isteyenleri cesaretlendirecek" dedi. 


KÜÇÜK YATIRIMCIYA MÜJDE 

Sertifikanın nakde de dönüşebileceğini kaydeden Gülçiçek, "Gayrimenkul sektöründe yeni bir finansal yatırımı aracı olacak sertifika ile gayrimenkul alacak; birikimi olmayan küçük yatırımcı, gayrimenkul projelerinden pay satın alarak projelere topraktan ortak olabilecek. Sertifika vadesinin sonunda konut yerine sertifikasını nakde dönüştürmek isteyenlere, ihraççı tarafından vade tarihinden önceki üç aylık borsa fiyatlarının ortalaması üzerinden geri alma sistemi de getirildi. Borsa fiyatının bulunmaması ya da fiyatın sıhhatli olmadığı yönünde SPK veya Borsa'nın tespitinin bulunması halinde...