07 / 08 / 2024

Gayrimenkul transfer

Gayrimenkul transfer

Ekonominin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkulde üretime ara vermeden devam eden firmalar, satış ve pazarlama konusunda deneyimli isimleri bünyelerine katmak için birbiriyle yarışıyor.

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

TGM Trend Gayrimenkul çözüm merkezi konseptiyle sektöre girdi!

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kurdu. Franchise sisteminin tecrübeli ismi Hakan Erilkun’u Genel Müdür olarak transfer eden TGM Trend Gayrimenkul, basınla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

Aleksi Komorosano, Ağaoğlu Şirketler Grubu'na transfer oldu!

2015 yılında yılın CIO’su (Chief Information Officer) seçilen Aleksi Komorosano, Nef Gayrimenkul’den Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Bilgi Sistemleri & Teknolojileri Direktörü olarak transfer oldu.

Selçuk Sukas Tugay İnşaat'a transfer oldu!

Gayrimenkul geliştirme ve pazarlama alanlarında İstanbul'da birçok başarılı projede görev aldıktan sonra Bursa'da 9 ayrı lansman yöneten Selçuk Sukas, Tugay İnşaat'a transfer oldu. Sukas artık yeni firmasında ter dökecek.

Alarko'nun Maslak arsası transfer merkezi alanından çıkarıldı

Alarka Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), porföyünde bulunan Maslak Arsası'nın 'Transfer Merkezi' kapsamından çıkarıldığını açıkladı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

DD Mortgage'dan `Süper Transfer Kredisi' fırsatı!

 DD Mortgage, konut kredisini 17 Nisan 2009 akşamına kadar DD Mortgage'ye transfer etmek isteyenlere `Süper Transfer Kredisi' imkanı sunuyor.

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Gayrimenkul transfer Haberi

Gayrimenkul transfer


Ekonominin lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkulde üretime ara vermeden devam eden firmalar, satış ve pazarlama konusunda deneyimli isimleri bünyelerine katmak için birbiriyle yarışıyor. 


İç talebi canlı tutan kampanyalara hız verilmesini isteyen patronlar, yabancı müşteri ağını genişletecek deneyimi olan yöneticilerle çalışmayı tercih ediyor. Son bir yılda sektörde yaşanan transferler ise görülmemiş şekilde arttı. Sözün özü, patronlar Cin Ali’sini ararken, tecrübesini konuşturan direktörler de, 2017’ye yeni ekipleri ve adından söz ettirecek satış büyüklükleri ile girmeyi hedefliyor. Her şirketin maaş politikası farklı farklı olsa da, maaş kriterleri aynı işi yapan benzer özelliklere sahip kişiler için aynı diyebiliriz. Patronların belirlediği ücretler, transfer avantajı da dikkate alındığında 20 bin liraya kadar çıkabiliyor. Bilgi, yetenek ve tecrübesine göre değişiklik gösteren maaş skalası 8 bin lira...