30 / 04 / 2024

gayrimenkul üretimi

gayrimenkul üretimi

Son 2 yıldır Nef'i markalı konut pazarının lideri yapan Erden Timur, gayrimenkulde üretim sistemini değiştirecek yeni bir metot üzerinde çalıştığını söylüyor. Timur, hedefinin gayrimenkul sektöründe üretim metodunu değiştirmek olduğu söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Bgc Gayrimenkul Kiralama Ve Enerji Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgc Gayrimenkul Kiralama Ve Enerji Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Conoğlu tarafından kuruldu.

Çin’in gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 arttı!

Temmuz ayında Çin'in sanayi üretimi yüzde 4,8 yükselirken, ülkede gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 artış gösterdi.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

Aşiyan Konakları'nın birinci etabı tamamlandı!

Gayrimenkul üretimi, yönetimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren İdeal Gayrimenkul Yönetim Organizasyon (GYO) Aşiyan Konakları'nın birinci etabı tamamlandı.

West Wall Marina Villaları'nda konut sahiplerine özel tekne üretimi yapılacak!

Yüzde 40'ı satılan West Wall Marina Villalar projesi hakkında konuşan Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu tekne sahibi olmayan villa sahipleri için de dilerlerse özel tekne üretimi yaptıklarını belirtti.

Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine otel yatırımlarına soyundu!

Üçüncü köprü yapımıyla birlikte İstanbul 'da 5 yıldızlı otel yatırımları da hız kazandı. Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine 5 yıldızlı otel yatırımlarını tercih etti...

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

gayrimenkul üretimi Haberi

gayrimenkul üretimi

1,3 milyar TL cirolu gayrimenkul şirketi Nef'in kurucusu, 26 yaşında aile şirketinden ayrılıp Nef'i kuran Timur, kısa sürede şirketini sıfırdan milyar TL cirolu devler ligine soktu. Son 2 yıldır Nef'i markalı konut pazarının lideri yapan Timur, gayrimenkulde üretim sistemini değiştirecek yeni bir metot üzerinde çalıştığını söylüyor. Timur, "Stratejimizin bir kısmını bile yapabilirsek Türkiye'nin en büyük ilk 5 cirolu şirketinden biri olma potansiyelimiz oldukça yüksek" diyor. 



Türkiye'nin tartışmasız en hızlı büyüyen şirketlerinden... Kurulduktan 4 yıl sonra 1 milyar TL sınırını aşıp devler ligine girdi. 6 yıl önce kurulmasına karşın son 2 yıldır markalı konut pazarının açık ara pazar lideri. 

Geçen yıl cirosunu 1,3 milyar TL'nin üzerine çıkararak ulaşılması güç bir başarıya imza atan Nefi'n 34 yaşındaki kurucusu Erden Timur, yaptığı işe inovatif...