22 / 07 / 2024

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak

Kentsel dönüşüm yasası geçti.İşte bilmeniz gerekenler ve en çok merak edilen sorulara yanıtlar...

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Türkiye’de arazi fırsatları olan 11 şehir!

Gayrimenkul Uzmanı, iş insanı Murat Gültekin, Türkiye’de arazi fırsatları olan 11 kenti açıkladı. İşte o şehirler...

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

Kira krizi büyüyor! Mülk sahipleri artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiralıyor!

Kira krizi giderek daha da büyürken, Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç da öğrencilere ev kiralayan ev sahipleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparak, mülk sahiplerinin artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiraladığını söyledi.

Gayrimenkul uzmanı açıkladı: Arsadan daha çok değerlenecek, mutlaka alın!

Arsa ve arazi yatırımı son dönemde sıkça tercih edilen yatırım araçlarının başında geliyor.  Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, özellikle 10 yıl ve üzeri yatırım düşünenlerin mutlaka tarım arazisi alması gerektiğini söyleyerek, nedenlerini açıkladı.

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Uzmanı uyardı: Profesyonel yatırımcı arsa topluyor! Arsa zamanı…

Arsa ve araziye olan ilgi giderek artıyor. Birçok kişinin mevduat ve altında durduğunu söyleyen Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin , “Bu filmi daha önce gördüm” diyerek uyardı:  “Profesyonel yatırımcı arsa topluyor,  yatırımcının cebine tatlı para girecek.”

Konut piyasası dengeye oturmadı: 2+1 evlerin kirası hala 20 bin TL! 

Gayrimenkul Uzmanı Tarkan Gençdal, konut piyasası ile ilgili konuştu ve kiralık konut bedellerinin hala fahiş rakamlarda seyrettiğini söyledi. İşte o açıklama...

Mevduat faizleri gerileyecek, konut fiyatları fırlayacak: Evinizi aman satmayın!

Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konutta fiyatların neden yükseldiğine ve ne şartlarda düşeceğine ilişkin açıklama yaptı. Özlü, evini satmayı düşünenleri de uyardı. İşte o açıklama....

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

10 yıl sonra 1 dönüm tarla parasına 1 ev alınacak günler gelecek!

Konut ve arsa, arazi yatırımı sık sık gündem oluyor. Yatırımcılar hangi gayrimenkulün daha çok kazandırdığını merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, konuya ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İşte o açıklama... 

Gayrimenkul uzmanı tek bir şehri işaret etti: En çok primlenecek bölge olacak!

Gayrimenkul Uzmanı ve iş insanı Murat Gültekin, Ege bölgesinin primlenecek şehrini paylaştı ve "Bol bol da arazi fırsatları var" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak Haberi

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak


7.2'lik Van Depremi sonrasında gündeme gelen ve 6 aylık sıkı bir çalışma sonrasında hazırlanıp geçtiğimiz hafta Meclisten geçen, kamuoyunda kentsel dönüşüm olarak bilinen 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı' ile birlikte Türkiye genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi planlanıyor.


Dönüşüm öncelikli olarak riskli alanlar olarak görülen Avcılar, Zeytinburnu, Ümraniye ve Pendik ilçelerinden başlayarak ülke geneline dalga dalga yayılacak. Dönüşümün Türkiye'ye maliyetinin 350- 400 milyar dolar olması beklenirken, bu rakamın 100 milyar dolarlık bir bölümü ise İstanbul'a ait olacak.


Yaşanacak olası bir depremde can ve mal kaybını en aza indirmek ve ülke genelindeki çarpık yapılaşmaya son vererek sosyal yaşam alanları oluşturmak için atılan bu hayati dönüşüm seferberliği vatandaşın aklını da karıştırıyor.


Yasanın detaylarının kağıt üzerinde netleşmiş olmasına rağmen vatandaşa...