02 / 05 / 2024

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak

Kentsel dönüşüm yasası geçti.İşte bilmeniz gerekenler ve en çok merak edilen sorulara yanıtlar...

Bağdat Caddesi'ndeki 2+1 evin maliyeti ne kadar? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hedabı X'ten Bağdat Caddesi'ndeki bir evin maliyetini hesapladı. İşte ayrıntılar...

Konut almak isteyenlere ünlü gayrimenkul uzmanından flaş tavsiye!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla beklerken Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den de konu ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkul uzmanı: 100 metrekare evin maliyeti 1.7 milyon! Fiyatları arsa ve müteahhit karı belirliyor

​​​​​​​Ev sahibi olmak birçok kişi için artık hayal bile olmaktan çıktı. Artan maliyetler gerekçe gösterilerek fiyatlar yükselirken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, asıl faktörün başka olduğunu söyledi. Gültekin “1.7 milyon TL’nin altındaki evleri kesinlikle alın” dedi.

Konut fiyatları ve kiralar ne olacak? Yüzde 25 kira zammı bitiyor, yeni düzenleme gelecek!

Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, konut fiyatları ve kira bedelleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin o ilçeyi 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı...

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

İstanbul'da konut yatırımı yapacaklar dikkat: Kentsel dönüşümle bu 4 ilçe değerlenebilir!

Gayrimenkul yatırımcıları alım yaptıklarında en çok kazandıracak bölgeleri araştırıyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, kentsel dönüşüm için 4 ilçeye dikkat çekti ve mahalle mahalle açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev fiyatları yıl sonuna kadar sessiz sedasız yükselecek: 1+1 konut yatırımı yapılabilir!

Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, ev ve arsa fiyatları ile ilgili beklentilerini sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

Arazi fiyatları artmaya devam edecek!

Arsa ve arazi fiyatları gündemdeki yerini korurken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı paylaşımda arazi fiyatlarının fi tarihinden bugüne kadar olduğu gibi sürekli artacağını belirterek, nedenini açıkladı.

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak Haberi

Gayrimenkul Uzmanı Hatice Kolçak


7.2'lik Van Depremi sonrasında gündeme gelen ve 6 aylık sıkı bir çalışma sonrasında hazırlanıp geçtiğimiz hafta Meclisten geçen, kamuoyunda kentsel dönüşüm olarak bilinen 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı' ile birlikte Türkiye genelinde 20 yılda 14 milyon konutun elden geçirilmesi planlanıyor.


Dönüşüm öncelikli olarak riskli alanlar olarak görülen Avcılar, Zeytinburnu, Ümraniye ve Pendik ilçelerinden başlayarak ülke geneline dalga dalga yayılacak. Dönüşümün Türkiye'ye maliyetinin 350- 400 milyar dolar olması beklenirken, bu rakamın 100 milyar dolarlık bir bölümü ise İstanbul'a ait olacak.


Yaşanacak olası bir depremde can ve mal kaybını en aza indirmek ve ülke genelindeki çarpık yapılaşmaya son vererek sosyal yaşam alanları oluşturmak için atılan bu hayati dönüşüm seferberliği vatandaşın aklını da karıştırıyor.


Yasanın detaylarının kağıt üzerinde netleşmiş olmasına rağmen vatandaşa...