29 / 04 / 2024

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme

Gayrimenkullerin her zaman insanlar için en önemli yatırım aracı olması ve ekonominin de büyümesi ile birlikte, bu alanda destek sağlayan kişilerin varlığı da bir zorunluluk haline gelmiştir.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Varlık barışında son günler! Başvuru süresi Cuma günü bitiyor!

Mükellefler tarafından verilmesi zorunlu olan kira dahil yıllık gelir beyan etme süresi ve Varlık Barışı uygulamasından yararlanmak için son tarih 31 Mart Cuma günü. Ticari, mesleki ve zirai faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefleri, beyannamelerini elektronik ort

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsa Gayrimenkul Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Çelebi, Ömer Fatuk Çalışkur ve Serkan Heper ortaklığında kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akplus Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Arda Karataş ve Muhsın Ataı ortaklığında kuruldu.

Yuanhe Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuanhe Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli  Varlık Şen tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 0 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı yüzde 0 oldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 13,32 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 4 Ocak 2019 tarihi itibarıyla yüzde 32,78 iken 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yüzde 13,32 olarak gerçekleşti. 

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kamaç Gayrimenkul Varlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fındık tarafından kuruldu.

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Adıgüzel, Emirhan Velioğlu ve Merve Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Kira sertifikası ve varlık kiralama şirketlerine yönelik değişiklik TBMM'den geçti!

Kira sertifikası ve varlık kiralama şirketlerine yönelik olarak yapılan değişiklikle proje finansmanı, proje finansman fonu ve projeye dayalı menkul kıymet hususları yeniden düzenleniyor.

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Haberi

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme

Gayrimenkullerin her zaman insanlar için en önemli yatırım aracı olması ve ekonominin de büyümesi ile birlikte, bu alanda destek sağlayan kişilerin varlığı da bir zorunluluk haline gelmiştir. Bugün emlak işlemlerindeki en önemli yardımcımız olan gayrimenkul danışmanları, önemli bir süreç sonunda bu konuma gelebilmektedirler. Gayrimenkul danışmanı olmak isteyenler, bu konu ile ilgili olarak açılmış olan lisans ya da ön lisans programlarına dâhil olabilirler. Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul ve Varlık Değerleme gibi bölümler öğrencilerin profesyonel olarak bu alanda görev yapması hedefi ile açılmış olan bazı bölümlerdir. Gayrimenkul danışmanı olmak için yapabileceklerinizden biri de üniversite ya da finans kurum ve kuruluşlarının açtığı kurslara katılmaktır. Bu sertifika programları ile danışmanlık eğitimi alırken, çalışma alanınızı da genişletebilir ve ticari gayrimenkul danışmanı da olabilirsiniz....