04 / 05 / 2024

gayrimenkul vergileri ödemeleri 2017

gayrimenkul vergileri ödemeleri 2017

Gayrimenkul sahibini ilgilendiren vergiler için ilk taksit dönemi 20 gün sonra başlıyor. Bazı vergiler için ödemeler 31 Mart'ta, bazı vergiler için ise 31 Mayıs'ta son buluyor..

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini akından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisini kimler ödemez? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödemek zorunda olduğu emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor. İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor. Peki emlak vergisinden kimler muaf? İşte merak edilen soruların cevapları...

Gayrimenkulü olan herkesi ilgilendiriyor! Emlak vergisi ikinci taksit ödeme tarihi resmen belli oldu! Ödemeyen yandı...

Gayrimenkul sahibi olanlar, 319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu’na göre emlak vergisi ödemek zorunda. Peki, 2023 emlak vergisi ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte 2023 emlak vergisi ödeme takvimi...

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi ödemeleri bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri bugün sona eriyor. Peki emlak vergisi nasıl ve nereden ödenir? İşte detaylar...

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiriyor! Resmen başladı!

Mayıs ayının gelmesiyle birlikte gayrimenkul sahibi milyonlarca kişi emlak vergisinin ne zaman ödeneceğini merakla takip ediyor. Peki emlak vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak vergisi 2022 son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödemesini kimler yapacak? İşte ayrıntılar...

Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Gayrimenkul sahiplerinin tamamını ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Emlak vergileri, yılda iki eşit taksitle ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayısta, ikincisi ise kasımda tahsil ediliyor. Peki, Emlak vergisi ödenmezse ne olur? Emlak vergisi cezası var mıdır?

Gayrimenkul sahipleri Nisan ayında hangi vergileri öder?

Taşınmaz mal sahipleri belli dönemlerde vergi ödemekle mükellef oluyor. Peki, gayrimenkul sahipleri Nisan ayında hangi vergileri öder?

Mart ayında ödenecek gayrimenkul vergileri 2022!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu vergilerin ilk taksitleri Mart ayı içerisinde ödeniyor. İşte Mart ayında ödenecek gayrimenkul vergileri 2022..

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 7 gün sonra sona eriyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Kasım tarihinde başlamıştı. Emlak vergisinde ikinci taksit dönemi 7 gün sonra sona eriyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 10 gün sonra sona eriyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisi için ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başladı. Ödemeler 30 Kasım'da sona erecek.

Ev alım satımlarında yeni dönem başlıyor!

Ev alım satımında yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul vergileri, diğer tasarruf araçlarındaki vergilendirilmeler dikkate alınarak yeniden değerlendirilecek.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 10 gün sonra başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri dönemi yaklaşıyor. Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri 10 gün sonra başlıyor. 

gayrimenkul vergileri ödemeleri 2017 Haberi

gayrimenkul vergileri ödemeleri 2017

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren vergi dönemi 20 gün sonra başlıyor. Kimi gayrimenkul vergileri 31 Mart'a kadar ödenirken, kimi vergiler için ödeme süresi 31 Mayıs'ta son buluyor.


2017'de ödenecek gayrimenkul vergileri emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, kira gelir vergisi ve değer artış kazancı vergisi olarak sıralanıyor. Peki, kim hangi vergiden sorumlu olacak? Kimler ne kadar vergi ödeyecek?


1. Emlak vergisi 1. taksiti


Emlak vergisi, arsa, arazi, mesken ve işyeri farkı olmaksızın tüm gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Bu vergi sahip olunan gayrimenkul kadar, gayrimenkul değeri üzerinden hesaplanan oranlarla ödeniyor. Vergi için ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. 3 aylık ödeme süresi bulunan ilk taksitler en son 31 Mayıs'ta ödenebiliyor. İkinci taksitler Kasım'da ödeniyor.


Emlak vergisi ilçe belediyesine ödeniyor. İsteyenler internet üzerinden e-belediye sistemine giriş...