04 / 05 / 2024

gayrimenkul yatırım konut

gayrimenkul yatırım konut

Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları daha önce hiç olmadığı kadar çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor.

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Yatırımcılar gayrimenkul yatırım fonuna yöneldi!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, konut sektörü yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.  Erktin, konut sektöründe yaşanan durgunluğun gayrimenkul yatırım fonlarına yaradığını söyledi. 

Devlet destekli gayrimenkul yatırım fonu kurulsun!

Konut sektöründe başlayan yeni kampanyayla kamuyla çalışan müteahhitlerin projeleri hızla tamamlanacak. Kamuyla çalışmayan şirketlerin ise devam eden projelerini tamamlaması için devlet destekli gayrimenkul yatırım fonlarına ihtiyacı var.

42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu 11 Nisan'da anlatılacak!

Emlak Konut GYO, Torkam İnşaat ve Global Menkul Değerler işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF), yatırımcılara sunuluyor. 

VA Konut Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

VA Konut Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Volkan Kavşut ve Mehmet Akif Dilsiz tarafından kuruldu. 

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Murat Kurum: Türkiye’de gayrimenkul yatırımının avantajı var!

Emlak Konut GYO, Expo Turkey By Qatar fuarında sahne alıyor. Emlak Konut Genel Müdürü Kurum, yabancıların Türkiye’ye gayrimenkul yatırımı yapması için birçok avantajın sunulduğunu söyledi. Kurum, “Yatırımlarımızı anlatmaya çalışacağız” dedi

İnallar Gayrimenkul Yatırım 3 yılda yüzde 100 büyümeyi hedefliyor!

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren İnallar, Balat İnallar Hayat projesi ile inşaat sektörüne de giriş yaptı. İnallar Gayrimenkul Yatırım olarak konut ve iş merkezi projeleri hayata geçiren firma, önümüzdeki 3 yılda yüzde 100 büyüme hedefliyor.

Gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gereken noktalar!

Markalı konut projelerini, haritadaki gerçek konumlarında 3 boyutlu olarak sunan emlak sitesi, az riskli, doğru ve karlı bir gayrimenkul yatırımı için dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

gayrimenkul yatırım konut Haberi

gayrimenkul yatırım konut

Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları daha önce hiç olmadığı kadar çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor. Türkiye'de de giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor


Para, civa gibi akışkan: zor  kazanılıp, kolay kaybediliyor. Birikimi olanlar için yatırımda doğru adresin seçimi, hayati önem taşıyor. Bu günlerde faizde tutulan para reel olarak fazla kazandırmıyor. Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları daha önce hiç olmadığı kadar çalkantılı bir dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını en garantili yatırım aracı olan gayrimenkule yönlendiriyor. Türkiye'de de giderek gelişen inşaat sektörü yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcısının kafasında ise "Konut mu, ofis...