29 / 04 / 2024

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Gayrimenkul yatırımı yapmak için şu an doğru zaman mı?

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının ve dövizin şu anki seviyede duramayacağına dikkat çekti ve “Bozdurup konut almak daha karlı bir yatırım. Ev fiyatları yakında çok yükselecek. Bir büyük daire yerine 2 tane 1+1 almak daha kazançlı” dedi

Gayrimenkul iyi bir yatırım mı?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Konut son zamanların en güvenli limanı oldu!

Enflasyonun yüksek olduğu sürelerden geçiliyor ve enflasyonun bu yüksek seyrini koruyacağı öngörülüyor. Peki bu ortamda yatırımlar nasıl yönlendirilmeli?

Dövizden kaçan konut alıyor!

Bitmiş ve hemen kiraya verilebilir sıfır konutlar alımında ön planda yer alıyor. Mevduattan çıkan dolarların önemli kısmı cazip fiyat avantajı sebebiyle ev yatırımına dönüyor...

4 kişiden 3'ü bu yatırımı tercih ediyor!

Cumhurbaşkanlığı’nın “Finansal Algı ve Tutumlar” araştırmasına göre memnuniyet seviyesi en yüksek yatırım araçları gayrimenkul, altın ve vadeli TL oldu. Araştırmaya göre Türkiye’de yatırım alışkanlığını ‘Az olsun garanti olsun’ düşüncesi belirliyor.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gayrimenkulde rant imkanı, yatırımları cazip hale getiriyor!

Gayrimenkul, en önemli yatırım araçlarından biri. Rant sağlama imkanıyla da yatırımı cazip hale getiren gayrimenkul yatırımı, anlık kazanç ve dönemsel getiri fırsatı sunuyor. Peki gayrimenkul rantları nasıl vergilendiriliyor? İşte gayrimenkul rantlarının vergilendirilmesi...

Gayrimenkul yatırımı güvenli liman oldu!

Mevduat faizlerinin düşmesi ve altın ile döviz kambiyo işlemlerinde Banka Sigorta ve Muamele Vergisi’nin artırılması, yatırım trendinde borsa ve gayrimenkule olan ilginin artmasına sebep oldu. Artık, gayrimenkulün zamanı geldi...

Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır mı?

Türkiye'de yatırım tercihleri arasında gayrimenkul de önemli bir yer tutuyor. Her yatırım aracında olduğu gibi doğru zamanda yapılan gayrimenkul yatırımı ciddi bir kazanç imkanı sunuyor...

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Şimdi gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 20 büyüdü!

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 2020'nin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artış sağlayarak 8,5 milyar lira seviyesine geldi.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 42 büyüdü!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan yaptığı açıklamada; “Gayrimenkul yatırım fonları sektörünün yönettiği toplam fon büyüklüğü 245 milyar TL oldu ve bu yıl başından bu yana yaklaşık yüzde 42’lik bir büyüme gerçekleşti dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

Gayrimenkul Yatırım Fonları 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacak!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün büyük çıkışı menkul kıymetleştirme ile gerçekleşeceğinş söyleyen BYY Finans Kurucu Ortağı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) büyüklüğünün 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacağını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları'nda büyüme devam edecek!

24 GPY’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul Finansmanının Önemi ve Sektöre Olan Katkıları” başlıklı konuşmasında gayrimenkul yatırım fonlarının Türkiye’deki yükselişine dikkat çekti.

Denge Gayrimenkul, yatırım uzmanlığı danışmanlığı veriyor!

Denge Gayrimenkul Yatırım ağırlıklı olarak Beylikdüzü bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir ayrıca kişiye özel gayrimenkul yatırım uzmanlığı danışmanlığı vermektedir.

Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rodz Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, R.Abdulrahman S Momenkahn tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Büyük Çamlıca Caddesi'nde kuruldu.

24 Gayrimenkul yatırım fonunu 10 milyar liraya ulaştıracak!

24 Gayrimenkul, Türkiye’de yeni devreye giren gayrimenkul yatırım fonu kurdu. Primo adı verilen fonun büyüklüğü 100 milyon lira olacak. Şirket yatırım fonunu 10 yılda 10 milyar liraya ulaştırmayı planlıyor.

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı Haberi

gayrimenkul yatırımı mantıklı mı

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımına olan ilgi arttı. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Gayrimenkul Değerleme (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, konuyla ilgili dikket çeken açıklamalarda bulundu.

Peki şu an gayrimenkul almak için doğru zaman mı? Gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı? İşte gayrimenkul yatırımıyla ilgili merak edilen o soruların yanıtları...

Gayrimenkul sektöründe konut yatırımının insanlar için oldukça cazip olduğuna dikkat çeken Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımı trendinin gün geçtikçe yukarı doğru ivmelendiğini belirtti. 

TSKB Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, inşaat maliyet endeksiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırımının önemine de değinerek sektördeki son durumu değerlendirdi. 

Maya, enflasyona karşı koruma trendi sebebiyle gayrimenkulün yatırım aracı şeklinde görüldüğüne ve yukarı yönlü trendin sürdüğüne vurgu...