27 / 07 / 2024

Gayrimenkulde hak kaybı

Gayrimenkulde hak kaybı

İmar Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, üç yılı aşkın süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda, mülk yönetim sistemi İmpomes'i geliştirdi. İşte ayrıntılar...

Otelciler kentsel dönüşüm için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden revizyon bekliyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada, 20 sene öncesinde faaliyete geçirilen otel binalarının dönüşebilmesi amacıyla, bina maliklerinin hak kaybına uğramayacakları, imar revizyonunun devreye alınmasını istediklerini söyledi.

Bakan Mehmet Özhaseki'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kent merkezlerinde rezerv yapı alanı olarak ilan edilmiş olan bölgede taşınmazı olan hak sahiplerinin herhangi bir hak kaybına uğramadığını dile getirdi.

Fikirtepeliler kentsel dönüşüm mücadelesinin sonucunu bekliyor! Vatandaş hikayeyi baştan sona anlattı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm denilince akla ilk gelen yer olan Fikirtepe'de binlerce mağdur hak kaybına uğradıklarını ve mücadelelerinin sonucunu beklediklerini belirtti.

Çalışanlara müjde! Maaşlara yüzde 25 zam geldi! Resmen açıklandı!  

​​​​​​​Beylikdüzü Belediyesi, yükselen enflasyon karşısında belediye çalışanlarının hak kaybına uğramaması için DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladığını açıkladı. Ek protokolle beraber belediye şirket çalışanlarının günlük ücretlerinin yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 zam yapıldı

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Çalışan EYT'liler bunlara dikkat! Hem maaş hem de kıdeminiz koruma altında! Sakın gözden çıkarmayın! 

EYT ile emekli olup çalışmaya devam edenler, hak kaybına uğrayıp uğramayacaklarını merak ediyordu. Detaylar tek tek açıklandı. 

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…

Miras araştırması nasıl yapılır? Ölen bir kişinin taşınmaz, araç ve para sorgulama işlemi 

Miras araştırması, bir kişinin ölümünden sonra mirasçıları tarafından, taşınmaz, para veya aracının olup olmadığını öğrenmek amacıyla yapılır. Oldukça karmaşık bir süreç olan miras araştırması uygun şekilde yapılmadığında mirasçılar hak kaybına uğrayabilir…

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! 1 ay süre var!

Yükselen kira fiyatları kiracı ile konut sahiplerinin karşı karşıya gelmesine neden oldu. Kira tespit ve tahliye davalarının sayısı yüzde 20'lere ulaştı. Hak kaybı yaşanmaması için dikkatli olunmasına dikkat çeken uzmanlar, önemli uyarılar yaptı.

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Kira sözleşmesi örneği 2022!

Kira sözleşmesi, bir gayrimenkulün kiralamaya konu olması halinde iki tarafın da haklarını korumak için imzalanıyor. Kiralama süresince ve sonrasında hak kaybı ya da herhangi bir sorun yaşamak istemeyenler eksiksiz bir kira sözleşmesi imzalamak istiyor. İşte kira sözleşmesi örneği 2022...

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarının ikinci birleşimi dün Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. İBB Meclisi'nde, İstanbul’da deprem riski bulunan fakat hak kaybı sebebiyle yıkılamayan binlerce binanın dönüşümüne onay verildi.

Gayrimenkulde hak kaybı Haberi

Gayrimenkulde hak kaybı

İmar Planlama konusunda yaklaşık 20 yıldır zamandır hizmet veren İmpo İmar, imar konusundaki tecrübesini farklı bir hizmet alanına daha aktardı. Üç yılı aşkın süredir gerçekleşen Ar-Ge çalışmalarının sonucunda, mülk yönetim sistemi İmpomes'i geliştirerek hayata geçiren şirket, bu yazılım sayesinde gayrimenkul sahiplerinin hak kaybını önlüyor, onları milyarlarca liralık vergi cezasından kurtarıyor. 


DÜZENLİ İNCELENİYOR 


Değişen tapu kayıtları, imar planları, emlak beyanı unutulan gayrimenkuller, zaman zaman mülk sahibinin zararına neden oluyor. Ancak İmpo İmar'ın geliştirdiği web tabanlı mülkiyet yönetim sistemi İmpomes, mülk sahibinin Türkiye'nin her yerindeki mülklerini internet üzerinden takip ederek gerekli hukuki süreçleri zamanında başlatmasını sağlıyor. İmpomes hakkında bilgi veren İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, özellikle pek çok gayrimenkulü bulunan kurumsal firmaların yararlandığı İmpomes sayesinde, mülk sahiplerinin değişen planlardan veya üzerinde...