25 / 05 / 2024

gayrimenkulde itibar kaybı

gayrimenkulde itibar kaybı

Soyak Üst Yöneticisi (CEO) Emre Çamlıbel: Gayrimenkul sektörü itibar araştırmalarında genel olarak itibarı düşük ve sıkıntılı çıkan bir sektör. Henüz kesinleşmemiş bilgiler üzerinden sektörün itibar kaybetmesinden korkuyoruz...

Deprem bölgesinden kahreden bilanço! İşte an itibarıyla can kaybı ve yaralı sayısı!

Türkiye’yi vuran depremin bilançosu saatler geçtikçe artıyor… AFAD dün meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremden etkilenen toplam 10 ildeki can kaybı ve yaralı sayısını duyurdu. İşte kahreden o rakamlar!..

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Gayrimenkulde tüm satışlar 2 milyonu geçti!

2019 yılı Kasım sonu itibarı ile gayrimenkulde toplam satışlar 2 milyon adeti geçti. Konut satışlarında ise Kasım sonunda konut satış adeti 1 milyon 146 bin 655 oldu...

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Gayrimenkulde fiyat balonu engellenecek!

Emlak Bankası Genel Müdürlüğüne atanan Deniz Aksu, gayrimenkulde yeni bir modeli devreye alacaklarını söyledi. Aksu, ''Bizim model ile gayrimenkulde fiyat balonu engellenecek'' diye konuştu. 

Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları Semineri düzenlendi!

“Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları” konulu, ERA Türkiye Genel Müdürü Can Özatay tarafından sunulan seminer gerçekleşti.

Gayrimenkulde trend yaşlı kasabaları oldu!

Yaşlanan nüfus, küçülen aileler, kentten kaçış isteği gibi faktörler gayrimenkulde yaşlı kasabaları konseptini oluşturuyor. Birçok inşaat şirketi 65 yaş üstü emeklilere yönelik yaşlı kasabaları inşa etmek için harekete geçti.

Gayrimenkulde arz ve talep dijitale kayıyor!

Teknolojideki hızlı gelişme birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründeki trendleri de etkiliyor. Hürriyet Emlak Projeland ve Homsters CEO'su Andrew Olejnik, "Gayrimenkulde arz ve talepte hızlı bir şekilde dijitale kayış gözleniyor" diyor.

TL'nin değer kaybı, ofis kiralamalarında etkisini sürdürüyor!

Cushman & Wakefield 2018 yılının 4. çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporunu yayınladı. Rapora göre, Türk Lirası'nın yakın tarihli değer kaybı, ofis kiralama ve yatırım faaliyetleri üzerindeki etkisini sürdürüyor...

Gayrimenkulde vergi ve harçlar yeniden belirlendi!

Gayrimenkulde 2019 yılında ödenecek bazı vergi ve harç oranları belirlendi. Tebliğler, 1 Ocak itibari ile yürürlükte olmak üzere Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yer aldı...

Gayrimenkulde kadın gücü!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu tarafından düzenlenen ‘Kadınların İş Hayatında Yaptığı Temel Hatalar’ başlıklı etkinlikte konuşan Minerva Eğitim ve Danışmanlık Kurucu Başkanı Ayşegül Güngör, kadınların iş hayatında yapmamaları gereken hataları nedenleri ile katılımcılara anlattı.

Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren ve yeni sektörlere girmek için kolları sıvayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,"Gayrimenkulde yeni yatırım için piyasa koşullarına bakıyoruz" dedi...

gayrimenkulde itibar kaybı Haberi

gayrimenkulde itibar kaybı

Soyak Üst Yöneticisi (CEO) Emre Çamlıbel: Gayrimenkul sektörü itibar araştırmalarında genel olarak itibarı düşük ve sıkıntılı çıkan bir sektör. Henüz kesinleşmemiş bilgiler üzerinden sektörün itibar kaybetmesinden korkuyoruz. 


Soyak Üst Yöneticisi (CEO) Emre Çamlıbel, İstanbul merkezli operasyonda gayrimenkul sektöründen bazı iş adamlarının adının geçmesinin sektöre yansımasına ilişkin, "İtibar araştırmalarında genel olarak itibarı düşük ve sıkıntılı çıkan bir sektörüz. Henüz kesinleşmemiş bilgiler üzerinden sektörün itibar kaybetmesinden korkuyoruz" değerlendirmesini yaptı. 


AA muhabirine gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çamlıbel, 2013'ün sektör için çok başarılı geçtiğini ve Türkiye'ye üst üste not artışları geldiğini ifade ederek, bunların da Türkiye'ye olan yatırımcı akışını hızlandırdığı söyledi. 


Çamlıbel, ekonomide büyüme hedeflerin tutturulmaşının sektöre de olumlu yansıdığını ve yıl içinde yaklaşık bir milyon ruhsat verilmesinin beklendiğini vurgulayarak, 2013 itibariyle sektörün yüzde 7,5 büyüdüğünü kaydetti. 


İstanbul...