02 / 05 / 2024

gayrimenkulde nasıl başarılı olunur

gayrimenkulde nasıl başarılı olunur

Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasını değerlendiren Remax Analiz ‘de gayrimenkul danışmanı olan Ayla Can, "Gayrimenkul sektöründe başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer" dedi.

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emlak sektöründe nasıl başarılı olunur?

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, sektörde başarılı olmanın yolunu anlattı. Altan Elman, "Bizim sektörün en büyük zorluğu, ‘kararları önceden almanız gerekiyor’. Şayet aldığınız kararlar doğru olursa, başarılı olursunuz. Tabi bunlar hep risk…" dedi.

Avrasya Tüneli nasıl başarılı oldu!

Avrasya Tüneli hizmete girmek için gün sayıyor. Üstelik hizmete girmeden önce de önemli bir ödül alarak Türkiye’yi gururlandırdı. AK Parti hükümetleri olmasaydı kesinlikle mevcut ihale şekli ve kazanan şirketin ekonomik yapısıyla finansman bulma şansı olmayacaktı. Peki, başarı nasıl geldi?

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projede 735 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun Evleri için 15 yıla varan vade uygulanıyor. Proje İskenderun Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde satışa sunuluyor. Peki TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ ev sahibi olamayan esnaf ve sanatlara özel bir kampanya başlattı. Projede başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplamda 12 bin adet başvuru kabul edilen TOKİ Adana Emekli projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Adana Emekli başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ispartakule Evleri projesinde daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

gayrimenkulde nasıl başarılı olunur Haberi

gayrimenkulde nasıl başarılı olunur

Sizi biraz tanıyalım.
1972 İstanbul doğumluyum. Ailem 1957-1959 yılları arasında Makedonya Kırçova’dan göçüp İstanbul  Yıldırım Mahallesi’ne yerleşmişler. Bizim hikayemiz de burada başladı. Evliyim, bir kızım ve bir kız torunum var. 10 yıl profesyonel olarak basketbol sporuyla uğraştım. İki Türkiye 1."liği ve Türkiye 2."liğini yaşadığım profösyonel spor hayatımı Bayrampaşa Spor Kulübü"nde noktaladım. Halen veteran turnuvalarında sevdiğim bu sporu hobi olarak yapmaya devam ediyorum. Meslek hayatımda ise uzun yıllar tekstil sektöründe imalat ve satış müdürü olarak görev aldım. Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra emlak  sektörüne de REMAX "le giriş yaparak prestijli bir kariyere adım attım. Yaklaşık üç senedir profesyonel anlamda  RE/MAX Analiz’de gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum.


Okul ve kariyer hayatınız da ‘keşke’ dediğiniz noktalar oldu mu?
İmkansızlıklardan...