24 / 07 / 2024

gayrimenkule olan ilgi arttı mı

gayrimenkule olan ilgi arttı mı

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, " Türkiye genelinde konut satışları düşse de, yabancılar ve gurbetçiler kategorisinde yükselişe geçti." dedi.

Uzmanı uyardı: Profesyonel yatırımcı arsa topluyor! Arsa zamanı…

Arsa ve araziye olan ilgi giderek artıyor. Birçok kişinin mevduat ve altında durduğunu söyleyen Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin , “Bu filmi daha önce gördüm” diyerek uyardı:  “Profesyonel yatırımcı arsa topluyor,  yatırımcının cebine tatlı para girecek.”

Tapusuz 2B arazisi nedir? Yatırım potansiyeli ve riskleri neler?

Arsa ve araziye olan ilgi artarken, Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, tapusuz 2B arazisinin yatırım potansiyeli ve riskleri hakkında merak edilenleri anlattı.

Konut sigortaları resmen cep yakıyor! Geçen yıl 600 TL olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 TL oldu!

Son dönemlerde DASK'ın dışında konut sigortasına da ilgi arttı. Her 4 evden biri konut sigortası yaptırıyor fakat zamlı tarifeyle, geçen sene 600 TL şeklinde olan konut sigortası bu yıl 5 bin 300 lira seviyesine yükseldi.

BES’te yüzde 30 devlet katkısı ne zaman hesaba geçer?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken katılımcı sayısı 16.5 milyona ulaştı. Uzun dönem yatırım düşünenlerin tercihi olan BES’de en çok merak edilen sorulardan biri de devlet katkısının ne zaman hesaplara geçtiği. İşte o sorunun cevabı…

İş Bankası "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi" uygulamasına başladı

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi artarken, katılımcılar için getirilen yeni düzenleme ve uygulamalarla sunduğu avantajlar da artırılıyor. Son olarak İş Bankası, BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi uygulaması başlattı. İşte ayrıntılar…

BES’te kaybettiren nedenler!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi artsa da akıllardaki soru işaretleri bitmiyor.  Peki BES’te kazanmanın önündeki engeller neler? İşte cevabı

Arsa ve tarla yatırımı için Bursa ve çevresinde gelecek vadeden bölgeler

Arsa, tarla yatırımına olan ilgi son dönemde artıyor. Küçük birikimlerle toprağa yatırmak isteyenler, doğru adresi bulmak araştırma yapıyor. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Bursa ve çevresinde gelecek vadeden yerleri açıkladı.

Kaş'ta lüks villalara olan ilgi bayramda arttı!

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği ve izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde ilgi yoğunlaştı. Buna göre, yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık rakamları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine kadar çıkmakta.

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

200 bin TL hibe desteğiyle depreme dayanıklı 1+1 2+1 ve 3+1 prefabrik evler satışta: En uygun fiyatlarda sunuluyor

Ülkemizde yaşanan büyük depremler sonrasında prefabrik evlere olan ilgi artış gösteriyor. Birçok kişi, kendisi ve ailesi için daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmanın alternatif yolların peşinde. Türkiye'de, devlet prefabrik evlere ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek sunuyor.

gayrimenkule olan ilgi arttı mı Haberi

gayrimenkule olan ilgi arttı mı

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz'un açıklamaları şu şekilde;
 
 ‘ Yabancılara gayrimenkul satışı gerçekleştiren firmamız, Mart/2019 ayı itibariyle satış paritesini üst düzeye çıkarmıştır. Yabancı kategorisinde Iraklılar, gayrimenkul satın alan yabancılar kategorisinde ilk sırada yer alıyor. Türkiye genelinde yapılan istatistiklere göre 105.046 adet konut satışı gerçekleşti. Bu konuların 3.129’u yabancılara satıldı. Bu büyük bir rakam. Yabancıların cazibe merkezi haline gelen Türkiye, özellikle dövizdeki yükseliş nedeniyle ,yabancıya gayri menkul satışında olağan üstü artış gösterdi. Yabancıya gayrimenkul satış oranı, önceki yıllara nazaran % 71.3 arttı. Bu artışın düzenli bir şekilde artması bekleniyor.' PropertyTR genel müdürü Yusuf Boz, konut satışı kategorisinde açıklamalarına şu şekilde devam etti:
 
 'Dövizin yükselmesi ve konut fiyatlarının beklentilerin altında seyretmesi, yabancı...