08 / 05 / 2024

gayrimenkullerin gerçek değeri

gayrimenkullerin gerçek değeri

Devletin 30 Nisan 2021 tarihi itibarıyla tahsil edemediği bütçe geliri toplamı 623 milyar 984 milyon Türk Lirası oldu. Tahsil edilemeyen vergi gelirleri bu tutarın 282 milyar 614 milyon Türk Lirası'na denk geliyor. Peki yeni vergi barışının kapsamı ne? İşte detaylar..

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

İFM Ziraat Kuleleri'nin değeri bir yılda ikiye katlandı! 

Ziraat GYO, Ümraniye'de yer alan İFM Ziraat Kuleleri'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Gayrimenkullerin değeri resmen ikiye katlandı. İşte o rakamlar...

Prof. Veysel Ulusoy'dan enflasyon açıklaması! Anladık mı gerçek enflasyon oranını şimdi?

Bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'nın (ENAG) kurucusu Veysel Ulusoy, sosyal medya hesabı X'ten bütçe rakamlarına değinerek gerçek enflasyon rakamını açıkladı.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar lira yaklaştı!

Türkiye genelinde, belediyelerin, son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 9 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında 633 taşınmazı satışa çıkardı.

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sarsur tarafından kuruldu.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

gayrimenkullerin gerçek değeri Haberi

gayrimenkullerin gerçek değeri

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen bugünkü köşesinde vergi barışını kaleme aldı. 

İşte Nedim Türkmen'in 'Yine yeniden vergi barışı geliyor' başlıklı yazısı...

Meclis'e sunulan yasa teklifi bütçe gelirlerinin yükselmesi avantajına sunacak. Devletin tahsil edemediği vergi tutarı 282 milyar 614 milyon Türk Lirası olarak belirtiliyor.

İktidar, devlete ait 4 milyonu aşkın borçluyu ilgilendiren ve toplam tutarı 500 milyar Türk Lirası'nı geçen amme alacaklarına ilişkin 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu'ndan 30 Nisan 2021'e kadar vergi daireleri tarafından yalnızca 16.5 milyar Türk Lirası tahsilatı görünce; iş dünyasının da beklentileri ve bütçenin gelir ihtiyacı göz önünde bulundurularak yeni bir teklif düzenlendi.

Devletin 30 Nisan 2021 tarihi itibarıyla tahsil edemediği bütçe geliri 623 milyar 984 milyon Türk Lirası olarak hesaplandı. Tahsil edilemeyen vergi gelirleri bu tutarın 282 milyar 614 milyon...