16 / 05 / 2024

gayrimenkülü otel olarak kiraya verme

gayrimenkülü otel olarak kiraya verme

Amasya İl Özel İdaresinden: Amasya Taşhan'da bulunan gayrimenkuller otel olarak kiraya verilecek

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Kovid-19 sürecinde otel olarak kullanılan evler yuvalara dönüştü!

Yeni tip koronavirüsle mücadele sürecindeki evde kalma zorunluluğu, salgından önce adeta otel olarak kullanılan evleri ailelerin sığındığı yuvalar haline getirdi. Evler, pek çok keyfin, mutluluğun, huzurun ve neşenin evde olduğunu hatırlattı...

İstanbul Havalimanı'na kapsül otel geliyor!

İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı hakkında; "Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak" dedi...

İzmir'de 21 milyon TL'ye icradan satılık otel ve akaryakıt istasyonu!

İzmir Karşıyaka 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir İli Karşıyaka İlçesi Şenikler Mahallesi 9838 ada, 1 parsel sayılı otel ve akaryakıt istasyonun 3/4 hissesini 20 milyon 836 bin 101 TL'den satışa çıkardı...

Ankara Büyükşehir'den 12.7 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Keçiören, Gölbaşı, Yenimahalle ve Çankara ilçesinde bulunan 6 gayrimenkülü satıyor. İhalenin satış bedeli 12 milyon 724 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Bartın'daki 20 yıllık atıl otel turizme kazandırıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde bulunan arazi anlaşmazlığı nedeniyle 1998'den beri atıl durumda bulunan otel, turizme kazandırıldı.

Avea binası otel mi olacak?

İstanbul'un en değerli bölgesi Maçka'da yer alan Avea'nın binası satılıyor. Bazı turizm gruplarının talip olduğu binanın otel olarak kullanılması planlanıyor. 

Ordu Stadı otel olarak da hizmet verecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da UEFA standartlarında yapılan yeni stadın otel olarak da hizmet vereceğini söyledi.

Kula'daki Rahmi Erdil Evi butik otel oluyor!

Bin 700’lü yıllarda Kula’da inşa edilen Rahmi Erdil Evi’nin restorasyon ihalesi 1 milyon 296 bin liralık bedelle yapıldı. Yıllardır köhne durumda olan tarihi yapı, restore edilerek ilçede butik otel olarak hizmet verecek.

Bolu'daki tarihi taşhan butik otel olarak hizmet verecek!

Bolu Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan’a butik otel olarak hayata geçiriyor.

gayrimenkülü otel olarak kiraya verme Haberi

gayrimenkülü otel olarak kiraya verme

Amasya Merkez Dere Mahallesi 'nde bulunan gayrimenkuller  30 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede otel olarak kiraya verilecek. Tahmini 1 aylık kira bedeli 23 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için