04 / 05 / 2024

Gazete bayileri zam

Gazete bayileri zam

İBB'nin gazete ve ürün satış büfelerine yaptığı yüzde 500 oranındaki zam ile ilgili taraflar uzlaşmak amacıyla masaya oturdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Karasu, görüşmelere ilişkin "Uzlaşmadan yanayım, bekleyip göreceğiz" dedi. 

Emeklilere müjdeli haber! Ek zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren ek zam resmi gazetede yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye yükseldi. 

İlaç fiyatlarına yüzde 25 zam yapıldı!

Resmi Gazete'de yer alan karar kapsamında ilaç fiyatlandırmasındaki euro kurunun güncellendiği açıklandı. Buna göre, daha önce 14 lira olarak uygulanan güncel euro değer oranına yüzde 25 zam geldiği belirtildi. İşte fiyat artışı sonrası güncel ilaç rakamları ve haberin detayları...

Ehliyet fiyatlarına yüzde 58,46'lık dev zam kapıda!

Türkiye'de zam haberleri gündemden düşmezken sürücü adaylarını üzen bir haber geldi. Ehliyet fiyatlarına dev zam kapıda. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, ehliyete yüzde 58,46 oranında zam yapılacak.

Yeniden değerleme oranı Resmi Gazete'de! Vergi, harç ve cezalara yüzde 58,46 zam geliyor! 

Yeniden değerleme oranı, bugünkü 32380 Sayılı Resmi Gazete'de  yüzde 58,46 olarak tespit edildi. İşte ayrıntılar ve o tebliğ...

Memur ve memur emeklilerinin zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

2024 ve 2025 yılındaki memur maaşları ile memur emeklisi aylıklarına zammı da içeren toplu sözleşmeye ilişkin karar bugünkü 32298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasta olmanın da maliyeti yükseldi! Muayene ücretlerine resmen zam geldi!

Resmi Gazete'de yayımlanan SGK Sağlık Uygulama Tebliği'ndeki yeni düzenlemeye göre muayene ücretlerine ve tıbbî malzeme bedellerine zam geldi. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: Muayene ücretlerine yüzde 50 zam geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı vatandaşları şoke etti. Bazı uzmanlık dallarının muayene ücretlerine yüzde 50 oranında zam geldi. İşte yapılan zammın detayları...

Kredi ve Kredi Kartı Borçlularını Üzen Haber: Kredi ve Kredi Kartı Borçlarına %50 Zam Geldi, Nasıl Etkileyecek

Kredi ve kredi kartı borçlularını ilgilendiren bir haber gündeme geldi. Resmî Gazete'de %50 oranındaki artış, kredi ve kredi kartı borçlularını üzecek. Yapılan bu zam daha önce hiç görülmedi. İşte kredi ve kredi kartı kullanıcıları için yapılan düzenlemenin önemli detayları haberin devamında...

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Yeni araç alacakları üzen haber! Ekspertiz ücretlerine zam geldi

SEDDK, Sigorta Eksperleri Atama Yönetmeliği'nde değişiklik yapmasının ardından taban ekspertiz ücret tarifeleri güncellenmiş oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan bildiri ile beraber ekspertiz ücretlerine zam geldi. 

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Artık o işlemleri zamlı tarifeden yatıracaksınız! Yapılan zam seviyesi duyanların ağzını açık bıraktı

2023 yılı noter ücretlerine yapılan zam Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu sayede 2023 yılında noter ücretleride zamlı tarifelerden nasibini almış oldu. Yapılan zam ile alakalı detaylı bilgiyi haberimizden okuyabilirsiniz.

Noter ücretlerine yüzde 100 zam yapıldı! Resmen güncellendi! İşte kalem kalem yeni tutarlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan tarifeye göre, noterlik ücret tarifesi için yüzde 100 zam uygulandı. İşte kalem kalem yeni tutarlar...

Gazete bayileri zam Haberi

Gazete bayileri zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetinde olan gazete ve ürün satış büfelerinin yetkisi, İBB Meclisi’nin aldığı kararla İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret A.Ş.’ye devredildi. Büfe kiraları ortalama yüzde 500 zamlandı. Milliyet'ten Eren Aka'nın haberine göre; büfe sahipleri ve işletmecileri, ‘yenileme’ adı altında kendilerinden 80 ile 300 bin TL arası ödeme istendiğini belirtti. 7 gün içerisinde yeni zamlı sözleşmeyi imzalamayan bayiler için ise 1 Ekim’e kadar ihaleye çıkılacağı açıklandı. Büfe işleten esnaf, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanlış bilgilendirildiğini dile getirerek bu uygulamadan vazgeçilmesi için çağrı yaptı. 

‘Uzlaşmadan yanayım’

Edinilen bilgiye göre İBB yetkilileri ile İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Ferihan Karasu ve bazı oda yetkilileri önceki gün görüştü. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Ferihan Karasu, "İBB yetkilileri ile...