28 / 04 / 2024

gaziantep 50 bin konut

gaziantep 50 bin konut

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.

Kuzey Şehir Projesi'nde ilk etapta 3 bin konut tamamlanacak!

Yaklaşık 8,5 milyon metrekarelik alanda 50 bin konutun yapılacağı "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" için altyapı ve yol açma çalışmaları sürerken proje kapsamında ilk etapta 3 bin konutun tamamlanması planlanıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları tanıtıldı!

“Gaziantep Kuzey Şehir” konutlarının tanıtım toplantısından sonra saha gezisine giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte alanda incelemelerde bulundu.

TOKİ'nin Gaziantep'teki 50 bin konutluk projesi tanıtıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanarak hayata geçirilen, 50 bin konutluk projenin tanıtımını Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptı.

Gaziantep'teki 50 bin konutluk proje yarın tanıtılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in davetlisi olarak Gaziantep’e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Gaziantep'te 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Güzelyurt bölgesinde 648 konutun temelini atan ve çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Kızılhisar bölgesinde de 228 adet konutu tamamlamak üzere.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te inşa edilecek 50 bin konutun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin konut ihtiyacının karşılanması için yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin 648 konutluk ilk etabının temeli atıldı.

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk projenin Güzelyurt Mahallesindeki ilk etabının temel atma töreni gerçekleşti. Projenin tamamlanmasıyla vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olacak.

Gaziantep'te inşa edilecek 50 bin konut için arsa tahsisi yapıldı!

Bayındırlık ve İskan Bakanı İdris Güllüce’nin müşterek teklifi ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile belirlenen 5.5 milyon metrekarelik arsa TOKİ’nin kullanımı için bedelsiz olarak hazineye devredildi...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 50 bin konut inşa edecek!

Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep'in iki milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göç ile yeni konut alanlarına ihtiyacı artırıyor.

Fatma Şahin'den Gaziantep'e 50 bin konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin önemli sorunlarının başından gelen konut açığını gidermek için belediyenin 50 bin konut yapacağının müjdesini verdi.

Gaziantep Şehitkamil'de taksit imkanıyla satılık 21 Hazine arazisi! 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla...

Gaziantep Milli Emlak, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Fıstıklık, Taşlıca, ve Koçlu mahallelerinde yer alan Hazine'ye ait 21 arsayı 50 bin 720 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

TOKİ 50 bin konut Gaziantep 2019!

TOKİ 50 bin konut kampanyası resmen başladı. 6 Mart tarihinde talep toplanmaya başladı. Bu kapsamda Gaziantep'te 2 bin konut satışa çıkarılıyor. TOKİ Gaziantep başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Gaziantep başvuru ücreti ne kadar? İşte TOKİ 50 bin konut Gaziantep 2019...

TOKİ Gaziantep'te Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Gaziantep’te hayata geçirdikleri Kuzey Şehir Projesi’yle 50 bin konut inşa edeceklerini dile getirdi. TOKİ Başkanı Turan, konutları 2023’e kadar tamamlayacaklarını dile getirdi.

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konut inşa edecek!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 50 bin konut projesi başlatıldığını, konutların yaklaşık 2 bin 800'ünün ihalesinin yapıldığını söyledi.

TOKİ'den Gaziantep’e 50 bin konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Turan, 2017’de 60 bin olan yeni konut hedeflerini 64 bine çıkardıklarını söyledi. “2023 hedefimiz 500 bin konut” diyen Turan, Gaziantep’e de 50 bin konut müjdesi verdi.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'yle 50 bin konut yapılacak!

TOKİ'nin projesi olan "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" tanıtıldı. 8.5 milyon metrekarelik alana yapılacak olan 50 bin konutluk projeyle 300 bin nüfusun barındırılması hedefleniyor.

Ahmet Davutoğlu: İşçiler için 50 bin konut yapılacak!

Gaziantep'te işçi ve işverenlerle bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, işçiler için 50 bin konut, sanayi ve kent arasında metro yapılacağı müjdesini verdi.

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı!

Gaziantep Kuzey Şehir 50 Bin Konut Projesi Tanıtım Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 10 milyar TL yatırım yapılacağını söyledi.

Ahmet Davutoğlu: Gaziantep'in kuzeyine 50 bin konut yapacağız!

Şehrin kuzeyinde 50 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıklayan Davutoğlu, "Esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar hesaplanan vergisini almayacağız. " dedi.

TOKİ'nin Gaziantep'teki 50 bin konutluk projesi tanıtıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından hazırlanarak hayata geçirilen, 50 bin konutluk projenin tanıtımını Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptı.

Gaziantep'e 50 bin konutluk yeni şehir!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Gaziantep'te dünyanın en büyük yerleşim projesini devreye alıyor. Şehrin kuzeyinde 50 bin konutluk dev bir yapı yükselecek. İşte dev projenin özellikleri...

TOKİ Gaziantep'te 50 bin konutluk projeye imza atıyor!

TOKİ Gaziantep'te dünyanın en büyük yerleşim projesini devreye alıyor. Şehrin kuzeyinde 50 bin konutluk dev bir yapı yükselecek.

gaziantep 50 bin konut Haberi

gaziantep 50 bin konut


 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.


Yaklaşık 8,5 milyon metrekare alanda 300 bin nüfuslu yerleşim alanı yapılması düşünülen “Kuzey Şehir”de birçok binanın temeli atıldı, yol yapımı çalışmaları da başladı.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 50 bin konut “Kuzey Şehir”projesi için Büyükşehir Belediyesi imar planına göre esas kurum görüşlerini alarak, hali hazır ve jeolojik etüt haritalarını hazırladı.


“Aktif katılım” prensibiyle uygulama kararı alınan projeyi “Arama Konferansları” ile Gaziantep’in tüm yerel temsilci ve kanaat önderleriyle paylaşan Büyükşehir Belediyesi, burada; şehirlerin geleceğine dönük süreçleri yerel aktörlerin söz hakkını ve görüşlerini yansıtacak bir ortak akılla şekillendirme çabası içinde olduğunu gösterdi. Plan, sürecini yerel aktörlerle şekillendirecek olan çalışma,paydaş analizi, derinlemesine mülakatlar,...