28 / 04 / 2024

gaziantep akkent spor köyü açıldımı

gaziantep akkent spor köyü açıldımı

Akkent Spor Köyü’nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü yüzme havuzunun hizmete girdiğini belirtti...

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

İnşaatı çöken Gaziantep Akkent Camisi’nin bilirkişi raporu açıklandı!

Gaziantep’teki Akkent Camisi’nin inşaatında çalışan mühendis Korkut Küçükcan’ın çöken ahşap iskelenin altında kalıp ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Teçhizatın işlevini yitirdiği ve çivilerin paslandığı kaydedildi.

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çöken Gaziantep Akkent Camii'nin altında kalan mühendis aranıyor!

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatında çöken iskelenin altında kaldığı öğrenilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Akkent Camisi'nin inşaatı çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde inşaatı devam eden cami inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı... 

Gaziantep'te 55 spor tesisin yapımı sürüyor!

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Spor Şehri Gaziantep" projesiyle, olimpiyat şampiyonu sporcuların yetişmesi amaçlanıyor.

Gaziantep'e spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor yatırımları için önemli sözler aldı.  

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

gaziantep akkent spor köyü açıldımı Haberi

gaziantep akkent spor köyü açıldımı


86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor Köyü’nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor Köyü yüzme havuzunun hizmete girdiğini belirterek, vatandaşları havuza davet etti.


Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte Akkent Mahallesi’nde bulunan Akkent Spor Köyü alanına gelerek incelemelerde bulundu.


AKKENT YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ


86 bin 500 metrekare alana sahip Akkent Spor Köyü’nün büyüklüğü ve içerisinde birçok tesisi bulundurması yönüyle bölgede bir ilk olduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Akkent Spor Köyümüzde daha önce halı sahalar, basketbol ve tenis sahalarını tamamlamıştık. Şimdi ise yüzme havuzumuz hizmete girdi. Yüzme havuzumuz içerisinde spor salonu, fittnes salonu, masa...