21 / 05 / 2024

Gaziantep Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

Gaziantep Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmada "Gaziantep'e üçüncü bir üniversite daha kuruyoruz. Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de KDV'den muaf 9 arsa satılacak!

Gaziantep Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yer alan 9 arsayı satışa çıkardı.

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

KPSS 60 puanla 25 memur alınacak! Memur olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! İşte ilanın detayları...

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar içinden 25 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üniversite'ye personel alımları başladı! İşte kamuya lise, önlisans, lisans mezunları için aranan şartlar

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden paylaşılan ilanda üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 sözleşmeli personel alacağı bildirildi. İlanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu belirtildi. İşte işe alımda aranan şartlar...

Gaziantep'te 40.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Pancarlı ve Güvenevler'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 40 milyon 287 bin 869 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Haberi

Gaziantep Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Gaziantep'in ekonomisiyle Türkiye'nin güçlü şehirlerinin başında geldiğini, kişi başına düşen dış ticaret rakamında bölgenin lideri olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dış ticaret hacmi 12 milyar doları bulan, ihracat rakamı 7 milyar dolara dayanan Gaziantep'in üretimin ve bereketin şehri olduğunu söyledi.

Gaziantep Üniversitesinin bölgenin en iyi eğitim veren kurumları arasında yer aldığını belirtenYıldırım, "Gaziantep'e üçüncü bir üniversite daha kuruyoruz. Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Üniversitenin yurt kapasitesini 5 kat arttırdıklarını, 15'i hastane olmak üzere 75 sağlık tesisini Gaziantep'e kazandırdıklarını vurgulayan Yıldırım, bin 875 yataklı şehir hastanesinin de gelecek yıl açılması için çalıştıklarını da...