15 / 05 / 2024

gaziantep daha iyi bir dünya projesi

gaziantep daha iyi bir dünya projesi

Filli Boya Yalıtım Grubu ve WWF Türkiye işbirliği ile hayata geçirilen Daha İyi Bir Dünya projesi, Gaziantep'te gerçekleşti...

BES’ten maaş nasıl alınır? Toplu para mı, maaş mı daha avantajlı!

Bireysel Emeklilik Sistemi BES’e olan ilgi son yıllarda hızla artıyor. BES’ten emekliliği yaklaşanlar ise BES’ten emekli maaşı nasıl alınır, yatırılan parayı toplu mu yoksa maaş olarak almak mı daha iyi sorularının cevabını araştırıyor. O soruların cevabı BES Uzmanı Zeynep Candan Aktaş’tan geldi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

İstanbul'dan 'Daha iyi konut ve yaşam' için göç katlandı! 5 senede 2,2 milyon kişi megakentten göç etti! 

Resmi verilere göre son 5 senede 2,2 milyon kişi İstanbul’dan diğer kentlere göç etti. En büyük göç nedenlerinden biri de “daha iyi konut ve yaşam koşulları” oldu. İşte ayrıntılar...

TÜİK açıkladı: 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti!

Türkiye'de geçen sene 2 milyon 791 bin 156 kişinin iller arasında göç ettiği belirlendi. Bu kişilerden 50 bin 338 kişi daha iyi konut koşulları nedeniyle göç etti.

Gram altın için bunlar daha iyi günler diyen İslam Memiş hazırlanın dedi rakam verdi! Sona kalan donakalacak 

Altın ile ilgili öngörüleri ile tanınan ünlü uzman İslam Memiş, rekor kıran gram altın için takipçilerini ''bunlar daha iyi günler'' diyerek asıl zirve rakamı açıkladı. 

Her firma ekonomik sorun yaşarken AMD neden Intel’den çok daha iyi durumda?

AMD ve Intel, kendi çiplerini dizüstü bilgisayarlara ve sunucu raflarına yerleştirmek için kıyasıya rakipler, ancak biri diğerinden çok daha parlak kısa vadeli bir görünüme sahip. Salı günü AMD, Mart çeyreğinde 5,3 milyar dolarlık satış beklediğini ve yıldan yılda %10 düşüş olacağını söyledi.

Tahıl koridoru ithalatçıya yaradı! 2023'te hedef daha da büyüdü

Rusya-Ukrayna savaşından sonra  iftçi ve tüccarlara daha iyi hizmet vermek amacıyla geliştirilen ''Tahıl koridoru'' Türkiye'nin ihracat pazarlarında yüzde 140 büyümesine neden oldu.

iPhone telefonlarda bu şekilde daha iyi fotoğraf çekebilirsiniz!

iPhone modellerinde kamera işlevi bulunur. Peki nasıl daha iyi fotoğraflar ve videolar elde edersiniz?

Altın alın! Bunlar daha iyi günlerimiz! Dünyaca ünlü isimden yürekleri ağza getiren açıklama geldi! 

Dünyaca ünlü isim ABD'li girişimci iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcılara ''altın alın bunlar daha iyi günlerimiz'' diyerek yürekleri ağza getiren açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

En iyi Türk kahvesi makinesi hangisi? 29 Ağustos 2022 Türk kahve makineleri fiyat listesi..

Kahve deyince akarsular durur. Birde köpüklü olmuşsa enfes olur. Cezve mi daha iyi yoksa kahve makinesi mi tartışılır ama biz sizin için piyasadaki bütün makineleri topladık. İşte 29 Ağustos 2022 Türk kahve makinesi fiyat listesi..

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yukarı yönlü ibreleri gösterse de 2022 yılından en kötü performansını gösteriyor. Oysaki gümüş altından daha iyi performans gösterebilir diyen uzmanlar yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında neler oluyor? 

JPMorgan: Etherium Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabilir!

Bankacılık devi JPMorgan, dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un, Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabileceğinin altını çizdi.

gaziantep daha iyi bir dünya projesi Haberi

gaziantep daha iyi bir dünya projesi

Bu yıl içinde gerçekleşen Konya, Bursa, Erzurum, Isparta, Trabzon seminerlerinden sonra “DAHA İYİ BİR DÜNYA” projesinin 6. durağı Gaziantep oldu. Gaziantep, Türkiye’de iklim değişikliği konusunda farkındalık, planlama ve eyleme geçme konusunda en önde giden şehirlerinden bir tanesi.


Bu çerçevede hazırlamış oldukları iklim değişikliği eylem planının, yerel ve ulusal ölçekte herkese örnek olması gereken nitelikte bir çalışma olduğu belirtiliyor.


Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Sinan Tütüncüler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Dr. Şafak Tercan, Makine Mühendisleri Odası’ndan Tevfik Okuducu, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Melih Meriç ve Elektrik Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı İslim Arıkan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte özellikle şehrin ve Türkiye’nin mevcut enerji durumu masaya yatırıldı.


Küresel iklim değişikliği dünyamızı tehdit ediyor. Petrol, doğalgaz ve kömür...