07 / 05 / 2024

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temelini attı. Özdemir, "Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık." dedi.

EYT'yi kaçıranlar için yeni fırsat kapıda! Kademeli emeklilikten kimler yararlanacak?

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren EYT'yi kaçıranlar için yeni emeklilik fırsatı kapıda. Paylaşılan detaylara göre Kademeli Emeklilik Düzenlemesi için resmen geri sayım başladı. Peki kademeli emeklilik ne demek? Sigorta girişi için belirlenmiş olan tarih ne? İşte merak edilen o soruların yanıtları.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima, Hepsiburada’da hemen al, sonra öde fırsatıyla satışta!

Hepsiburada, havaların ısınmasıyla beraber artan klima talebini karşılamak için LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima’yı görücüye çıkardı. Aynı zamanda, hemen al, sonra öde fırsatını da sunan Hepsiburada, klimanın teknik özelliklerini de paylaştı.

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Migros'ta yüzde 55 indirim çılgınlığı! Kağıt havlu 42, fıstıklı salam 21 TL! 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 55'lik indirim çılgınlığı başladı. Migros Market,  haftanın indirimli ürünlerini peş peşe duyurdu. Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirimde? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Mudo'da yatak örtülerine yüzde 30'a varan indirim fırsatı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Mudo'da yatak örtülerine yüzde 30 indirim fırsatı! Mudo'da yatak örtüleri kaç TL? Mudo indirim fırsatları...

Migros'ta et ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim! Sucuk 80, hindi fıstıklı salam 20 TL! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et şarküteri ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim fırsatı başladı. Sucuk 80, hindi fıstıklı salaM 20 TL! Yetişen alıyor! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yemekler sizden fırın Beko'dan! BFE 400 B Ocaklı Fırın ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi... 

Dayanıklı ve kullanışlı beyaz eşyalarıyla bilinen Beko, diğer ürünlerinde olduğu gibi ocaklı fırınlarda da iddialı. Siz de ocaklı fırın kullanmayı tercih ediyor ve kaliteli bir ürüne uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. 

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi Haberi

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir temel atma töreninde yaptığı açıklamada, ’’Araban Belediyesi’nin İpekyolu Kalkınma Ajansı destekli Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık. İlçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Fıstıklıdağ kırsal mahallemizde bugün temelini attığımız 250 metrekare oturumu olan 1 katlı taziye evimizin içerisinde bay-bayan taziye yeri, 1 mutfak ve çay ocağı, 2 bay-2 bayan WC ve lavabo, bay-bayan abdest alma yeri bulunan Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evimizin proje bedeli 150 bin liradır. Araban Belediyesi olarak Fıstıklıdağ kırsal mahallemize taziye evi yapımı için İpekyolu Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz projenin kabulü neticesinde İpekyolu Kalkınma Ajansı desteğiyle Fıstıklıdağ kırsal mahallemizi en kısa zamanda modern bir taziye evine kavuşturacağız" dedi.

Başkan Özdemir, "Fıstıklıdağ taziye evimize verdiği destek için Araban Belediye Başkanı olarak şahsım ve...