29 / 04 / 2024

gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı

gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nda çalışmalar sona erdi!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’nın imajını değiştirmek için “Kentsel Tasarım Projesi” başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı yeni imaja kavuşuyor!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarında "Kentsel Tasarım Projesi"nin azami 5 ay içinde hayata geçirebileceklerinin vurgusunu yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bizim her zaman söylediğimiz bir söylemimiz var" dedi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

TOKİ'den Gaziantep'e binlerce ucuz konut müjdesi! O ilçe için düğmeye basıldı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projelerinin detayları açıklandı. İşte TOKİ Gaziantep projelerinin ihale tarihleri ve konut sayıları...

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gazi Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 947 bin 605 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Türkiye’nin en büyük 2. camisinin inşaatı çöktü: Mühendis 16 saattir enkaz altında!

Gaziantep'te inşa edilen Türkiye'nin 2'nci en büyük camisinin inşaatında iskele çöktü, inşaat mühendisi Korkut Küçükcan enkaz altında kaldı. 

gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Haberi

gaziantep Gazi Muhtarpaşa Bulvarı

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Atatürk Kan Merkezi'nden başlayan çalışmaların tramvay hattına kadar geldiğini söyledi. GASKİ'nin alt yapısını daha önceden tamamladığını, şimdi ise üst yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer, son rutinlerin kaldığını kaydettiler. Havai hatların (elektrik, telefon vs.) tamamının yer altına alındığı bulvarda, görüntü kirliliği oluşturan panolar ise kaldırıldı. 


35 bin metre kare kaldırımın granitle kaplandığı Gazi Muhtarpaşa Bulvarına; 200 yeni ağaç, 2,5 kilo metre gidiş-geliş asfaltı yenilendi. 3 şeritli olan yol 4 şeride çıkarılırken, araç cepleri de disipline edildi. Ortalama 150 adet modern aydınlatma direkleri dikilirken, bu direklerin arasında taklar yerleştirildi. Bulvara yeni kent mobilyaları yerleştirildi. 

Proje kapsamında kaldırımların yükseklik seviyesi düşürülerek daha geniş kaldırımlar haline getirildi. Bütün dükkânlar ise tek tip tabela ile yenilenerek daha...