04 / 05 / 2024

Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki hayvan türleri

Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki hayvan türleri

Gaziantepli vatandaşların yanı sıra yurt dışından ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçiler Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne akın etti. Hayvanat bahçesine girmek isteyen yüzlerce vatandaş bilet almak için uzun kuyruklar oluşturdu...

Sitelerde oturanlar ve yöneticiler aman dikkat! Eğer başınıza bu gelirse büyük tehlike! 

Kadıköy’de, bir apartmanın bahçesindeki ağaç, rüzgarın etkisiyle park halindr duran araçların üzerine devrildi ve otomobillerde hasar meydana geldi. Sigorta şirketi, yaptığı ödemeyi almak için site sakinlerine icra yolladı. Peki sigorta şirketinin böyle bir hakkı bulunuyor mu?

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

İstanbul'da 35 bin 117 bin konut dönüşüyor!

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılan millet bahçesindeki ilk fidanların toprakla buluşması dolayısıyla gerçekleşen toplantıya katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Ereğli millet bahçesinde son durum ne?

Konya'nın en büyük millet bahçesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

11 yıllık mücadelede mutlu son! Tarihi kilise yıkıldı!

Sırplar tarafından yapılan Srebrenitsa katliamı nedeniyle ailesini yitiren Fata Orloviç, evinin bahçesindeki kaçak kiliseye karşı açtığı davayı kazandı. Tartışmalı kilisenin yıkılacağı ortaya çıktı.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi 15 Haziran'da yeniden açılacak!

Dünyanın en büyük hayvanat bahçeleri arsında yer alan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 15 Haziran'da yeniden ziyarete açılacak.

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Salda Gölü Millet Bahçesi projesi başladı!

Burdur, Yeşilova ilçesindeki  Salda Gölü'nde yapılması planlanan 300 bin metrekarelik Millet Bahçesi  çalışmaları başlandı. İhaleyi alan şirket tarafından Salda Gölü çevresine konteynerlar getirildi, beyaz çizgilerle bazı alanlar belirlendi...

Gaziantep Millet Bahçesi 72 milyon TL'ye mal olacak!

İnşa edilecek millet bahçeleri için milyonlar harcayan TOKİ, Gaziantep’e Millet Bahçesi inşa etmek için sözleşme imzaladı.

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Projelendirme aşamasında olan Ankara Hayvanat Bahçesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Hayvanat Bahçesi'nin 2021 yılında açılması bekleniyor.

Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki hayvan türleri Haberi

Gaziantep Hayvanat Bahçesindeki hayvan türleri


Türkiye’nin en büyük ve Avrupa'nın 3’üncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, havaların ısınmasıyla ziyaretçi akınına uğradı.


Gaziantepli vatandaşların yanı sıra yurt dışından ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçiler Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne akın etti. Hayvanat bahçesine girmek isteyen yüzlerce vatandaş bilet almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Hayvanat bahçesini gezen ziyaretçiler hayvanların fotoğraflarını çekerken doğal ortamda da bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.


Gaziantep Hayvanat Bahçesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgül Keretli, Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nin Türkiye’nin en büyük, Avrupa'da 3’üncü, dünyanın 4’üncü hayvanat bahçesi olduğunu hatırlatarak, "Hayvanat bahçesinde şuanda havaların sıcak olmasından dolayı çok fazla ziyaretçi akını var. Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne Türkiye’nin her yerinden turlar geliyor. Öğrenci turlarımız çok fazla. Ziyaretçiler tüm hayvanlarımızı yazlık bölümde izleyebiliyorlar. Ortadoğu...