29 / 04 / 2024

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi açıldı mı

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi açıldı mı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

O ilde 24 taksitle 10 adet konut satılıyor! 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 

Kastamonu Milli Emlak, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Topçuoğlu Mahallesi'nde yer alan 10 adet konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu!

Galpan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Bilhan Karakullukçuoğlu tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Real Zt Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı  Anonim Şirketi kuruldu!

Real Zt Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı  Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özkan Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi açıldı mı Haberi

Gaziantep İnayet Topçuoğlu Hastanesi açıldı mı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan ek binasıyla tam teşekküllü hastaneye dönüşen İnayet Topçuoğlu Hastanesi hizmete açıldı.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hastanenin açılışında yaptığı konuşmada, yaşam hakkının insanın en temel hakkı olduğunu söyledi.


Eğitim ve sağlığın çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin, son 13 yılda sağlık alanında yapılan yatırımları anlattı.


“Önce insan” anlayışıyla hizmet vermeye çalıştıklarının altını çizen Şahin, “Kadınlarımız ve çocuklarımıza öncelik verdik. Sosyal yardımları, sosyal destekleri ve sağlık sistemimizi kadınımızı ve çocuğumuzu merkeze alarak yeniden yapılandırdık” dedi.


Yerel yöneticiliğin çok önemli bir makam olduğunu, iki milyonun hayatına direk dokunduğunu ifade eden Şahin, Topçuoğlu ailesine hastaneye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


Hastanenin bulunduğu bölgede doğumhaneye çok ihtiyaç olduğunu tespit ettiklerini belirten Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü:


“Bu küçüçük bina o kadar çok hayata dokunuyorki....