28 / 04 / 2024

Gaziantep Kahvelipınar nerede

Gaziantep Kahvelipınar nerede

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ Çınar Evler nerede?

KİPTAŞ Çınar Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep nerede?

Dairelerin ve dükkanların yer aldığı Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Şehitkamil'de yer alan Iconova Gaziantep nerede?

TOKİ Kahvelipınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar'da teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde yer alan 63 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar sözleşme dönemi 2017!

Gaziantep Şahinbey Kahvelipınar 725 Konut Kentsel Yenileme Projesi'ndeki konutların sözleşmeleri 17 Ağustos 2017-29 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Gaziantep Kahvelipınar nerede Haberi

Gaziantep Kahvelipınar nerede

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.   Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölge halkının rızası alınarak yapılan kamulaştırma ve yıkım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının çok amaçlı yürütüldüğünü belirten Tahmazoğlu, 5 bölgede sürdürülen çalışmalarda, eğitim alanları açma, yol açma ve genişletme, çürük binaları yenileyerek depreme dayanıklı yaşanabilir hale getirme çalışmaları yapıldığını ifade etti. Özdemirbey Caddesi'nin Düztepe'ye kadar olan kısmını 2 şeritten 6 şeride çıkardıklarını anımsatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Şimdi de Düztepe'den dutluğa kadar olan bölümde Kıbrıs ve Kahvelipınar mahallelerimizde vatandaşlarımızın rızası ile kamulaştırma yaparak, yıkımlar gerçekleştiriyoruz. Yıkımlar tamamlandığında burada hem yeni konutlar inşa edeceğiz, hem de Özdemirbey Caddesi'nin devamı olan kısmı 6 şeride çıkartarak,...