28 / 08 / 2024

Gaziantep kent tesisleri

Gaziantep kent tesisleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan tenis kompleksinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi kura sonuçları 2022!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yaptırdığı 14 Bin Konut Projesi'nin ilk etabındaki 860 konutun kura çekiliş sonuçları belli oldu. İşte Gaziantep 14 Bin Konut Projesi kura sonucu 20.01.2022...

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi kura sonucu 20.01.2022!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde  yaptırdığı 14 Bin Konut Projesi'nin ilk etabındaki 860 konutun kura çekiliş sonuçları belli oldu. İşte Gaziantep 14 Bin Konut Projesi kura sonucu 20.01.2022...

Gaziantep'te 14 Bin Konut Projesi'nin kura çekilişi başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki konut ihtiyacının giderilmesi gerekçesiyle yaptırdığı 14 Bin Konut Projesi'nin ilk etabındaki 860 konutun kura çekilişi başladı.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziray için anket!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİRAY metrosunun model ve rengi için anket başlattı. Kent sakinleri 31 Mart'a kadar Gaziray'ın modeli ve rengi için oy verebilecek. 

Gaziantep'teki tarihi çarşılar yeniliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi dokusunu korumak için kent genelinde bulunan çarşıları restore ediyor.

Gaziantep Millet Bahçesi Planı’na itiraz!

Gaziantep Kent Konseyi, STK ve çeşitli odalar 30 Ekim’de ihaleye çıkacak Millet Bahçesi planına itiraz etti.

Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Kent Merkezi Millet Bahçeleri ve Millet Bahçelerine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gaziantep Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi düzenlendi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesince düzenlenen "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi"nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Gaziantep kent tesisleri Haberi

Gaziantep kent tesisleri

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan büyükşehir, yepyeni bir spor kompleksini hizmete sunacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre spor tesisi sayısını arttırarak gençler için yeni alanlar açan Büyükşehir Belediyesi, modern bir tenis kompleksini şehrin envanterine katmaya hazırlanıyor.

"Genç potansiyelden yararlanamazsak tüm dünyada sorun olarak görülen uyuşturucu, sigara, alkol ve şiddetle uğraşmak zorunda kalırız" ifadesini kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatı doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri Daire Başkanlığınca tenis kompleksi inşaat çalışmaları tamamlanarak, ileriki aylarda modern bir spor alanı hizmete alınacak.

Primemall AVM'nin arkasında, 2 bin 500 metrekare alana tenis kompleksi kuracak olan Büyükşehir Belediyesinin kasım ayından bu yana inşaatına devam ettiği komplekste, 6 açık tenis kordu, bir duvar tenisi kordu, 2 oyun ve fitness alanı,...