05 / 05 / 2024

gaziantep kiralar 2016

gaziantep kiralar 2016

Gaziantep Emlakçılar Odası eski Başkanı, Mekan Emlak sahibi Ramazan Aslan, Gaziantep'te emlak konusunda ciddi bir alt yapı çalışmaları yapılması gerektiğini söylerken, en dikkat çeken sözleri ise, kiralar oldu.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait kiracıların Nisan ve Mayıs ayları kiralarında yüzde 50 indirim yaptı. 

Peşin alınan kiraların beyanı 2017!

2016 yılında konutta 3 bin 800 TL'den, işyerinde ise 30 bin TL'den yüksek gelir elde edenler vergi ödüyor. Peki, kira bedeli peşin alındıysa ne olur? Peşin alınan kiraların beyanı nasıl verilir?

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Gaziantep Şahinbey konut satışında 10. sırada!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Gaziantep Şahinbey, en çok konut satışı yapılan ilçeler sıralamasında konut satışında ilk 10'da olduğu açıklandı. 2016'da 13 bin 348 konutun satışı yapıldı.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 dördüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı dördüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azaldı. İstanbul genelinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip ilçe oldu.

Gaziantep'te ev fiyatları arttı!

Gaziantep GAP Gazetesi'nin köşe yazarı olan Süleyman Bademoğlu bugünkü yazısında bölgedeki ev kiraları ve fiyatlarından bahsetti. İşte o haber...

2016'nın 4. çeyreğinde ofis kiraları düştü!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2016 Üçüncü Çeyrek Raporu yayınlandı. 2016'da İstanbul’da toplam 208.000 metrekare ofis alanında kiralama ve satın alma işlemi gerçekleşti.

Gaziantep'te 2016'da 26 bin 730 konut satıldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Gaziantep'te ise 2016 yılında 26.730 konut el değiştirdi.

Ibis Novotel Gaziantep ve Kayseri'nin değerlemesi yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis&Novotel Gaziantep ve Ibis&Novotel Kayseri'ye ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Mehmet Aytaç: Konut kiraları 2017'de artmaz!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası (GAZİTEM) Başkanı Mehmet Aytaç, 2017 yılında konut kiralarında artış beklemediğini bildirdi

Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016!

24 ve 42 katlı yedi kulede toplamda 570 daire ve 23 dükkan olarak hayata geçirilen Iconova'da avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Gaziantep Iconova satış fiyatları 2016...

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016!

Toplam 570 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor. İşte Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016...

gaziantep kiralar 2016 Haberi

gaziantep kiralar 2016

Gaziantep Emlakçılar Odası eski Başkanı, Mekan Emlak sahibi Ramazan Aslan, Gaziantep'te emlak konusunda ciddi bir alt yapı çalışmaları yapılması gerektiğini söylerken, en dikkat çeken sözleri ise, kiralar oldu.


Şehirde kiraların çok yüksek olduğunu ifade eden Aslan, "Suriyelilerin gideceklerine çok inanmıyorum. Bu kentte 4 kişi bir araya geliyorsa, o dört kişiden biri Suriyeli buna hepimiz alışacağız artık. Suriyelilerden dolayı kiralara talep patlaması oldu. Allah yardımcıları olsun kolay değil tabi. Bizim insanların da hatası var. İnsanlarımız kiralarda gerçekten ölçüyü kaçırdı. Türk kiracıyı çıkartıp Suriyeli kiracıyı koymayı vicdanı bulmuyorum, doğru bulmuyorum. Allah katında da, kul katında da yanlış işler. Yani siz orada herşeyini kaybetmiş, barınmak için gelen bir insana daha fazla kiraya vermek için evi boşaltacaksınız, fahiş kiralarla ona vereceksiniz. Helal olmadığına inanıyorum...