30 / 04 / 2024

gaziantep metro mehmet şimşek

gaziantep metro mehmet şimşek

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Belki herkes metroyu konuşuyor ama biz Türkiye'nin en hızlı metrosunu Gaziantep'te yapacağız. 25 kilometre, 17 istasyondan oluşan çok ucuza Türkiye'nin en hızlı metrolarından birini yapacağız" dedi.

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Metro online markette 17 adet ürünün fiyatı dibi gördü! 5 kg Bor toz şeker, Mehmet Efendi Türk kahvesi, Balparmak bal...

Metro Market, Özel Fiyatlı Ürünler başlığı altında 17 adet ürünün fiyatını düşürdü. İşte Kampanyalı ürünler ve fiyat listesi...

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep'te kiracı, tartıştığı ev sahibi ve oğlunu silahla yaraladı!

Gaziantep'te bir apartmanda oturan kiracı Erkan Ö, ev sahibi Orcay Ö. ve oğlu Mehmet Ö'yü silahla yaraladı.

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

gaziantep metro mehmet şimşek Haberi

gaziantep metro mehmet şimşek

Türkiye'nin en hızlı metrosunu Gaziantep'e yapma sözünü veren Şimşek, "Belki herkes metroyu konuşuyor ama biz Türkiye'nin en hızlı metrosunu Gaziantep'te yapacağız. 25 kilometre, 17 istasyondan oluşan çok ucuza Türkiye'nin en hızlı metrolarından birini yapacağız" dedi.


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, NTVdeki yayında oldukça iddialı konuştu. Türkiye'nin en hızlı metrosunu Gaziantep'e yatma sözünü veren ŞimşeK, "Belki herkes metroyu konuşuyor ama biz Türkiye'nin en hızlı metrosunu Gaziantep'te yapacağız. 

25 kilometre, 17 istasyondan oluşan çok ucuza Türkiye'nin en hızlı metrolarından birini yapacağız" dedi. 


Secim bölgesi Gaziantep'e ilişkin açıklamalarda bulunan Şimşek, "Gaziantep beni çok iyi karşıladı, benim için çok büyük bir gurur. 

Gaziantep, bugün Türkiye nin önemli bir can damarıdır ve Türkiye'nin en büyük, en dinamik büyüme motoru haline gelecek. 

Balan iddialı konuşuyorum, Avrasya'nın en büyük üretim üslerinden birisi...