03 / 05 / 2024

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi imar planı

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi imar planı

Büyükşehir Belediyesi Nizip yolu üzerinde yer gösterdi ve 250 dönümlük dev Nakliyatçılar Sitesi’nde sona gelindi. Bir yıl içerisinde tamamlanması beklenen site için imar planının çıkması bekleniyor.

Tuzla Postane Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

Murat Kurum'dan depremzedelere nakliyatta tek fiyat uygulansın talimatı!

İzmir'deki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremde ağır hasar almış evlerine kısa süreliğine girmelerine izin verilen depremzedelere, nakliyatçıların "tek fiyattan hizmet vermesi" için talimat verdi. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi imar planı Haberi

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi imar planı

Gaziantep Belediyesi'nin Nizip yolu üzerinde yaklaşık 250 dönümlük bir yer gösterdiğini ve imar müdürlüğü kararının beklendiğini belirten Aydıngüler, "Yeni site inşaatın başlamasının ardından bir yıl sonra tamamlanacak. Gaziantep nefes alacak. Nakliyatçılar nefes alacak. 



Kentimiz adına çok önemli bir yatırım olacak. Bu siteye ihtiyacımız vaıdı. Çünkü tır ve kamyonlarımız şu anki siteye sığmıyordu ve hiç de uygun koşullan yoktu" dedi, Aydıngüler, yaklaşık 250 dönümlük alan üzerine yapılacak olan sitede 200 civannda firmanın hizmet vereceğini dile getirdi. Sitenin her türlü donanıma sahip olacağının altını çizen Aydıngüler, "Nakliyatçılar için her türlü imkan sunulacak. Yaklaşık 3 bin araç kapasitesi olacak. Son derece teknolojik ve modern bir site olacak. Sadece firmalara değil,yük almak için gelip bekleyen şoförler de şanslı. Çünkü sosyal donatılar yer alacak. Camisinden...