30 / 04 / 2024

Gaziantep öğretmenlere ev hediyesi

Gaziantep öğretmenlere ev hediyesi

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Gaziantep'te ev almak isteyen 368 kişi dolandırıldı

Gaziantep'te ev almak isteyen ve inşaat firmasına 2019 yılında ödeme yapan 368 kişi 2021 yılında teslim edileceği belirtilen evlerini teslim alamayınca inşaat firmasının önünde eylem yaptı.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil'de 587 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey'de 9 bin 720 ev yıkıldı!

Gaziantep'e bağlı Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 9 bin 720 evin yıkımı yapıldı. 

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep Şehitkamil'de ev sahiplerinden kamulaştırma tepkisi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 2012'de “kentsel dönüşüm alanı” ilan edilen Eydibaba Mahallesi’nde kendilerine konut verilmemesi sebebiyle evini satmayan 18 ev sahibine karşı kamulaştırma kararı alındı. 

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Gaziantep'te yağmur nedeniyle 2 katlı ev çöktü!

Gaziantep'te etkisini gösteren yağışlar iki katı evin çökmesine neden oldu. Ev çökmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı. 

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

Gaziantep'te kiracı, tartıştığı ev sahibi ve oğlunu silahla yaraladı!

Gaziantep'te bir apartmanda oturan kiracı Erkan Ö, ev sahibi Orcay Ö. ve oğlu Mehmet Ö'yü silahla yaraladı.

Gaziantep öğretmenlere ev hediyesi Haberi

Gaziantep öğretmenlere ev hediyesi

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, hem çalışan hem de emekli öğretmenlere ev müjdesi verdi.

Vali Yerlikaya, Gaziantep’te bulunan 26 bin 500 öğretmenin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, "İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz, öğretmenlerimizden peşinat koşulları teslimatlarla ilgili bilgi verip biz sizden evet bu koşullardan olursa bu evi almak istiyorum denildiği zaman biz onları toplu olarak TOKİ başkanlığımıza götürüp teslim edeceğiz. Dolayısıyla onların da ihalelerini yaptırıp en fazla 2 sene içerisinde teslim edeceğiz. Bunlara emekli öğretmenlerimizde dahil olacak. Bir hayır duanızı almamız bize yeter” diye konuşma yaptı.