30 / 04 / 2024

Gaziantep öğretmenlere hediye

Gaziantep öğretmenlere hediye

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Gaziantep'te öğretmenlere ev müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Gaziantep'te görev yapan öğretmenlere konut müjdesi!

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yüzlerce öğretmen ile bir araya gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Gazintep'teki öğretmenlerin sorununun konut olduğunu vurguladı ve TOKİ aracılığı ile öğretmenlere konut istedi.

ArenaPark'tan öğretmenlere büyük sürpriz!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 Kasım’da öğretmenlere büyük bir sürpriz hazırladı. Bu özel günde ArenaPark Danışma Noktası'na gelen Trend Card sahibi tüm öğretmenlere anında 100 puan hediye ediliyor.

Vivense.com'dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye!

Vivense.com' dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye. Türkiye’ nin online mobilya mağazası Vivense.com, ataması gerçekleşen öğretmenlere yönelik bir kampanyaya imza attı.

Sinpaş, Gaziantep'e GAP'tan sonraki en büyük projeyi yapacak!

Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul, Gaziantep'e GAP'tan sonraki en büyük projeyi yapacak

Gaziantep'te 1 milyon 563 bin 300 TL'ye satılık arazi!

Gaziantep 3. Satış Memurluğu, Gaziantep Şehitkamil’de 1 milyon 563 bin 300 TL'ye arazi satıyor

Gaziantep'te 674 bin 810 TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 674 bin 810 TL'ye arsa satıyor

Sinpaş, Gaziantep'e 1,2 milyar dolarlık proje yapacak

Güneydoğu Anadolu Bölgesi, birçok dev firmanın odağında. İnşaat sektörünün önemli aktörlerinden Sinpaş, Gaziantep'te büyük bir projeye imza atıyor

Sinpaş, Gaziantep´te yatırım projesi gerçekleştirecek!

Sinpaş Yapı, GAP´tan sonraki en büyük yatırımlardan bir tanesini Gaziantep´te yapacak

FLO, performans gösteren elemanına ev hediye ediyor!

"FLO BONUS" adını verdiği prim sistemi geliştiren ayakkabı marketi FLO, şimdi de en iyi performansı gösteren satış danışmanına ev hediye ediyor

Gaziantep´te 3 gayrimenkul icradan satılık!

Gaziantep 2. İcra Müdürlüğü, Gaziantep´te 3 gayrimenkul satıyor

Gaziantep öğretmenlere hediye Haberi

Gaziantep öğretmenlere hediye

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, hem çalışan hem de emekli öğretmenlere ev müjdesi verdi.

Vali Yerlikaya, Gaziantep’te bulunan 26 bin 500 öğretmenin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, "İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz, öğretmenlerimizden peşinat koşulları teslimatlarla ilgili bilgi verip biz sizden evet bu koşullardan olursa bu evi almak istiyorum denildiği zaman biz onları toplu olarak TOKİ başkanlığımıza götürüp teslim edeceğiz. Dolayısıyla onların da ihalelerini yaptırıp en fazla 2 sene içerisinde teslim edeceğiz. Bunlara emekli öğretmenlerimizde dahil olacak. Bir hayır duanızı almamız bize yeter” diye konuşma yaptı.