12 / 05 / 2024

Gaziantep Oğuzeli kat karşılığı inşaat işi ihalesi

Gaziantep Oğuzeli kat karşılığı inşaat işi ihalesi

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

A101’in patronu banka mı kurdu? BDDK kararı verdi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​A101’in patronunun banka kurup kurmadığı konusu merak edilen konular arasında yer alırken, A101 marketlerinin sahipleri 1,5 milyar TL sermayeli T.O.M Dijital Katılım Bankası'nı kurmuştu. Şimdi de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), T.O.M Katılım Bankası'na etkinlik onayı verdi.

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara destek olmak için SunExpress de adım attı. Bilet ücretlerini düşüren şirket, özel uçuş kararını ilan etti.

Merkez Bankası Başkanı canlı yayında tek tek açıkladı! Enflasyon ve gıda fiyatları bu aydan itibaren....

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, katıldığı bir televizyon programında ekonomi ile ilgili oldukça dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir'den 14.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi, Körkün Mahallesi'nde bulunan iki gayrimenkul 14 milyon 897 bin 194 TL muhammen bedelle satıyor...

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep Oğuzeli kat karşılığı inşaat işi ihalesi Haberi

Gaziantep Oğuzeli kat karşılığı inşaat işi ihalesi

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı tarafından, Gaziantep Oğuzeli'nde kat karşılığı inşaat işi yaptırılacak. İşin bedeli 58 milyon 969 bin 720 TL olarak belirlendi. 

KAT KARŞILIĞI KONUT YAPIM İHALESİ YAPILACAKTIR

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığından:

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi (Körkün) Mimar Sinan Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Oğuzeli Belediyesine ait aşağıda işin adı, imar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerinde, kat karşılığı yaptırılacak olan Konut İnşaatı işi, şartnamesi esasları dahilinde 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 35/a (36. maddesine göre) kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır. İli: Gaziantep, İlçesi: Oğuzeli, Semti: (Körkün) Mimar Sinan Mahallesi, Ada/ Parsel:696 ada 20 parsel Alanı: 17.609,93 m² , Brüt inşaat alanı: 27.789,00 m² , İşin adı / Kullanım şekli: Konut, Ticari

1- İhale 27/08/2021 Cuma günü saat 14.00’da Oğuzlar Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı...