27 / 04 / 2024

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara destek olmak için SunExpress de adım attı. Bilet ücretlerini düşüren şirket, özel uçuş kararını ilan etti.



Dünyanın en büyük afetleri arasında gösterilen ve ülkenin Doğu, Güney Doğu ve Akdeniz bölgelerine yayılan deprem silsilesinin oluşturduğu tahribat ve yıkıcı etki yüksek çapta oldu. Deprem bölgelerine çok sayıda ve türde ulusal ve uluslararası yardım gönderildi.

Yardımlardan biri de ulaşım alanında oldu. Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus’un akabinden SunExpress de havayolu ulaşımlarında depremzedelere el uzattı.

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Sabit ücret uygulamasına geçtiğini ilan eden SunExpress, deprem bölgesine yaptığı uçuşlar için bilet ücretlerini 100 TL’ye çekip sabitledi.

Alman havayolu firması Lufthansa ile THY’nin ortak kuruluşu olan SunExpress’ten yapılan açıklamada, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Malatya, Kayseri ve Mardin illerinde kalkış ve varışlı tüm yurt içi uçuşlarının 13 Şubat Pazartesi gününe kadar 100 TL olacağı bildirildi.

Ayrıca şirketin, bahsi geçen bölgelere yaptığı uçuşlarda 15 kilogramlık ücretsiz ilave bagaj hakkı da vereceği söylendi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön