10 / 05 / 2024

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara destek olmak için SunExpress de adım attı. Bilet ücretlerini düşüren şirket, özel uçuş kararını ilan etti.



Özel Uçuşlar ve Ücretsiz Kargo Hizmetleri Sürüyor

Firma aracılığı ile yapılan açıklamada, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarının ve afetzedelere yapılacak müdahalelerin sekteye uğramaması için ekiplerin bölgelere taşındığı, özel uçuşların sürdüğü söylendi.

Özel uçuşların yanı sıra yardım malzemelerinin deprem sahalarına yetiştirilmesi için kargo hizmetinden de meblağ alınmayacağı açıklandı.

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Ayrıca bazı iller için ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı verildiğine ait şöyle açıklama yapıldı:

“SunExpress, 21 Şubat’a kadar olan Adana, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Malatya, Mardin, Kars, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van kalkışlı/varışlı tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı sunuyor.

SunExpress, hem iç hem de dış hat uçuşları gerçekleştiren bir Türk havayolu şirketidir. 1989 yılında adımı atıldı ve Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak girişimi olarak kuruldu ve ana merkezi Antalya Uluslararası Havalimanı'nda bulunuyor. Havayolu, Avrupa ve Akdeniz bölgesindeki popüler tatil destinasyonlarına genel manadauygun fiyatlı uçuşlar sunmasıyla tanınır.

Bebek maması, atkı, bere, elpen ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Bakan duyurdu! o ödemeler hesaba yattı! IBAN numaranızı hemen kontrol edin 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön