06 / 07 / 2024

gaziantep osb itfaiye binası

gaziantep osb itfaiye binası

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi merkez itfaiye binası ve çevre düzenlemesi yapım işini ihaleye ediyor. İhalesi 3 Mayıs 2016 tarihinden gerçekleşecek.

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Adnan Ünverdi: OSB'de yer bulamıyoruz!

Pandemide ihracatını artıran tek şehir olduklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, "OSB'de yer bulamıyoruz" dedi.

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Nizip OSB'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Nizip İcra Dairesi, Gaziantep İl, Nizip İlçesi'nde bulunan Nizip OSB'de 44 bin 317 metrekare arsa üzerinde bulunan fabrika binası ve müştemilatını 15 milyon 615 bin 890 TL'ye satıyor.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Gaziantep OSB'de ödemeler 2019 yılına ertelendi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 5’nci Kısım’da tesis ve fabrika inşa etmek için arsa satın alan sanayicilerin taksit ödemeleri, döviz kurundaki yüksek hareketlilik sebebiyle 2019 yılının Şubat ayına ertelendi.

Gaziantep'te kazı alanı inşaatında kaza!

Gaziantep'te bir inşaatın kazı alanında çalışırken üzerine briket devrilen işçi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Gaziantep İslahiye OSB'ye 40 fabrika kurulacak!

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 40 fabrika kurulması planlanıyor..

Gaziantep 2. OSB'de 3.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Sam Mahallesi'nde yer alan prefabrik fabrika binası ve arsası 3 milyon 154 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç var!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep'te yeni OSB ve ticaret merkezlerine ihtiyaç olduğunu açıkladı.  

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

gaziantep osb itfaiye binası Haberi

gaziantep osb itfaiye binası

GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MERKEZ İTFAİYE BİNASI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIM İŞİ AÇIK İHALE USULÜ İLE İHALE EDİLECEKTİR


Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığından:

Müteşebbis heyet başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Merkez İtfaiye Binası ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi açık ihale usulü ile anahtar teslim ihale edilecektir.


a) İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR

Madde 1 - İdareye ilişkin bilgiler

a) Adı                                                        :  Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı

b) Adresi                                        ...