02 / 05 / 2024

gaziantep Perilikaya Spor Salonu

gaziantep Perilikaya Spor Salonu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de hayata geçireceği spor salonunun inşaatına başladı.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Gaziantep'te 55 spor tesisin yapımı sürüyor!

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Spor Şehri Gaziantep" projesiyle, olimpiyat şampiyonu sporcuların yetişmesi amaçlanıyor.

Gaziantep'e spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor yatırımları için önemli sözler aldı.  

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir'den 39 adet spor alanı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde, kente 39 adet spor alanı inşa edildi.

Türkiye'den Suriye'ye spor tesisi yatırımı!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce El Bab'ta yaptırılan futbol sahası hizmete açıldı. Kurum, bölgede yatırımların devam edeceğini açıkladı.

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi'nde kura bugün çekiliyor!

Gaziantep Şehitkâmil Kuzeyşehir Projesi 2. Etap'ta 749 adet konutun kura çekilişi bugün Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda Noter huzurunda yapılacak...  

Gaziantep'e 800 kişilik spor salonu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Talat Özkarslı Spor Salonu'nun tanıtımı için spor salonu önünde bir tören düzenledi.

Gaziantep Perilikaya Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de hayata geçireceği spor salonunun inşaatına başladı.

Gaziantep'te spor salonu inşaatı ihalesi 19 Eylül'de!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, kapalı spor salonu inşaatı ve çevre düzenlemesi yapım işi ihale ediyor..

Gaziantep Şahinbey Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tesisin yapımı hakkında bilgi aldı.

gaziantep Perilikaya Spor Salonu Haberi

gaziantep Perilikaya Spor Salonu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Perilikaya Spor Salonu ve Aşevi inşaatına yönelik çalışmalar geçtiğimiz günlerde başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, iki dönüme kurulacak dış cephe kaplamalı dört katlı Perilikaya Spor Salonu ve Aşevi’nin inşaatının sekiz ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

 
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca inşaatı devam eden Avrupa standartlarındaki Perilikaya Spor Salonu’nda, basketbol ve voleybolun dışında fitness, karate ve judo gibi spor dallarına yönelik eğitimler de verilebilecek. Perilikaya Spor Salonu ve Aşevi, 2018’in sonbaharında tamamlanarak hizmete...