16 / 05 / 2024

Gaziantep Şahinbey ulaşım projesi

Gaziantep Şahinbey ulaşım projesi

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışması bahar mevsiminde tamamlanacak.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satacak. İşte detaylar... 

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Gaziantep'te yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 27 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi Doğanca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Tahmazoğlu, bölgede inşa edilen sosyal tesisin 3 ay sonra açılacağını söyledi.

Gaziantep Şahinbey yeni tesisine kavuşuyor!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen taziye evinin yapımını inceledi. Tahmazoğlu, yeni tesisin yakın zamanda açılacağını söyledi.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

Gaziantep Şahinbey'de 43.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafından, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Ulaş ve Kızılhisar'da yer alan 9 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Gaziantep Şahinbey Spor Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Merkezi'nin inşaatında sona gelindi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tesisin yapımı hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Şahinbey ulaşım projesi Haberi

Gaziantep Şahinbey ulaşım projesi

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışması bahar mevsiminde tamamlanacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından, şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için sürdürülen 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki 12 şeritli yol çalışması tamamlanmak üzere. Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun bahar mevsiminde hizmete açılacağını dile getirdi.


ÇEVRE YOLUNDAN DAHA GENİŞ OLACAK

Türkiye’nin en büyük parkını içeren Yeşilvadi Projesi’nin de içinden geçecek olan yolda alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Tahmazoğlu, şöyle konuştu:

“Şahinbey Belediyesi olarak, kent trafiğini rahatlatmak adına yaptığımız yol çalışmalarımız devam ediyor. Havaalanından başlayan bu yol,...