16 / 05 / 2024

gaziantep sahte arsa satışı

gaziantep sahte arsa satışı

Gaziantep'te yaklaşık 20 milyon TL değerindeki 77 dönümlük araziyi, sahibinden habersiz olarak düzenledikleri sahte kimlik ve evraklarla satmaya çalışan 4 kişi, tapu memurunun dikkati sayesinde suçüstü yakalandı

Arsa alıp satarken aman dikkat! Sahte kimlikle arsa satmaya çalıştı!

Binlerce kişi arsa alıp satarken dikkat etmesi gereken konulardan biri de kimlik. Dolandırıcılar başkasına ait tarlayı düzenledikleri sahte kimlikle satmaya çalıştı. İşte detaylar...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

İstanbul ve Gaziantep'te iki arsa satılacak! 

İstanbul ve Gaziantep'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların muhammen bedelleri 26 milyon 282 bin  TL ile 10 milyon 203 bin TL arasında değişiyor. 

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep'te yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatıyla 9 arsa ve 1 arazi satılıyor! KDV ve emlak vergisinden muaf! 

Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 9 adet arsa ile 1 adet bağı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

gaziantep sahte arsa satışı Haberi

gaziantep sahte arsa satışı

Gaziantep'te 4 kişi, arsa sahibinin adına düzenledikleri sahte kimlik ve evraklarla, 77 dönümlük yaklaşık 20 milyon  TL'lik araziyi satmaya çalışırken gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gaziantep Merkez Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi'ndeki 77 dönümlük arazinin satış işlemleri için M.T, H.G, B.Ö.B. ve A.Ö, Gaziantep Tapu Kadastro 13. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şehitkamil Tapu Müdürlüğüne başvuru yaptı.

Tapu memurları yaptıkları inceleme esnasında evraklarla birlikte sunulan vekalet belgesinin sahte kimlikle hazırlandığını fark etti.

Tapu görevlileri, sunulan kimlik ve evrakın arazinin satışını yapmak isteyen şahıslara ait olmadığından emin olunca da durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilçe tapu müdürlüğüne gelerek sahte kimlik ve evrak düzenleyip başkasına ait arsaları üçüncü şahıslara satmaya çalışan 4 zanlıyı suçüstü yakaladı.

Sağlık kontrolünden sonra şüpheliler M.T,...