18 / 05 / 2024

Gaziantep sosyal alanlara konut projesi son durum

Gaziantep sosyal alanlara konut projesi son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 2.Birleşim Toplantısında gündem eğitim ve sosyal donatı alanlarının ticari alana dönüştürülmesi oldu.

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Sosyal yardım alanlara zamlı ödemeler belirlendi...

Sosyal yardım ödemeleri değişti! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı enflasyon rakamlarını kaydetti ve bu veriler doğrultusunda da, Ocak 2024 zammını açıkladı. İşte haberin detayları...

Sosyal yardım alanlara müjde: 2024 yılında yüzde 52.18 okkalı zam geliyor! Engelli aylığı, evde bakım, 65 yaş, SED

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri memur, emekli ve asgari ücret zammından sonra arttırılacak. Gözler Ocak ayında yapılacak artışlara çevrildi. Peki 2024 yılında sosyal destek ödemeleri ne kadar olacak?

Sosyal destek alanlara müjde geldi! Ödemeler zamlandı! Dar gelirli olduğu tespit edilen anında alıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli olduğu tespit edilen yüzbinlerce vatandaşa destek sağlıyor. Temmuz ayı maaş zamlarının açıklanmasıyla birlikte birçok ödemeye zam geldi. İşte detaylar...

Sosyal yardım alanlara sigorta müjdesi! Müjdeler arka arkaya geldi!

Evde bakım aylığından yararlanan vatandaşlar, temmuzda ne kadar zam geleceğini araştırırken, bir müjde daha geldi. SGK düzenlemesine göre; sosyal güvencesi olmayan vatandaşların kısmi zamanlı olarak sosyal güvenlik kapsamına alınmaların önü açılacak.

Devlet, sosyal destek alanlara bayram ikramiyesi verecek mi? Evde bakım, dul ve yetim aylığı alanlar ikramiye alır mı?

Bayram ikramiyesinden kimlerin faydalanacağı Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla sorgulanmaya başlandı. Senede iki defa Ramazan ve Kurban bayramında hesaplara yatırılan ikramiyeler sosyal destek alanlara verilecek mi? İşte detaylar..

Sosyal yardım alanlara bayram müjdesi! 2 bin TL bayram ikramiyesini kimler alacak?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla ödediği sosyal destek ödemeleri alan bazı vatandaşlara bayram ikramiyesi de ödeneceği müjdesi geldi. Peki kimlere bayram ikramiyesi ödenecek?

Sosyal yardım alanlara bayram ikramiyesi var mı? Sosyal yardım alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?

Emekli ikramiyeleri şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biri. Bu konu nezdinde sosyal yardım alanlarda ikramiyeye dair sorular sormaya başladı. İşte o sorular ve yanıtları!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Sosyal yardım alan vatandaşlara son dakika haberi! O ödemeler zamlandı!

Sosyal yardım alanlara son dakika açıklamalar yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ödeme miktarları ve tarihleri için açıklamalar geliyor. Ocak ayında pek çok kalemde aylıklar güncellenirken, sosyal yardım ödemelerinde de artış yaşandı.

Aile Bakanlığından sosyal yardım alanlara müjde! Peş peşe zam geldi! Hemen acil hesaplara yatacak! Tek tek değişti...

Bu yıl açıklanan maaş zammından sonra bazı sosyal destek ödemelerinde artış yaşandı. Aile Bakanlığından sosyal yardım alanlara müjde. Peş peşe zam geldi. Hemen acil hesaplara yatacak. İşte detaylar...

Peş peşe zam geldi! Sosyal yardım alanlara müjde! Hemen hesaplara yatacak! Aile Bakanlığı duyurdu evde bakım, SED...

Memur, emekli ve asgari ücret zammının ardından bazı sosyal destek ödemelerine zam yapıldı. İşte 2023 Sosyal destek ödemeleri ayrıntıları ve yeni zamlı rakamlar...

Gaziantep sosyal alanlara konut projesi son durum Haberi

Gaziantep sosyal alanlara konut projesi son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 2.Birleşim Toplantısında gündem eğitim ve sosyal donatı alanlarının ticari alana dönüştürülmesi oldu.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 2. Birleşim toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda meclis gündeminde yer alan 51 madde görüşüldü. Gündemin 19.maddesinde yer alan Büyükşehir Belediyesinin 13.11.2015 tarih ve 700 sayılı kararı ile onaylanan Şehitkamil İlçesi, Atakent Mahallesi, pafta N38-C3, 21M nazım ve 21M-IIa, IIb uygulama imar paftalarında ada 2110, parsel 1, ada 2111, parsel 1’de kayıtlı taşınmazların park, ticaret, konut ve sosyal tesis alanı nazım ve uygulama plan değişikliğine yapılan itiraz değerlendirildi.


İlgili gündem maddesine ilişkin ilişkin konuşan CHP’li meclis üyesi Mehmet Sucu, “Burada belediye aracılığı ile konut üretmek için plan değişikliği yapıldığını söylendi. Göreve geldiğiniz dönemden bugüne...