04 / 10 / 2024

gaziantep teşvik

gaziantep teşvik

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin açıklayacağı teşvik paketi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bölgedeki yeni pazarın bize fırsat oluşturacağını düşünüyorum" dedi.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı kararı açıklandı! 4 ildeki o yatırımlara milyarlaca lira teşvik geliyor!

Bursa, Gaziantep, Konya ve Hatay’daki illere devlet tarafından proje bazlı teşvik verilmesi kararı alındı. Peki bu teşviklerin miktarı ne olacak ve kimlere verilecek?..

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Teşvik paketi yeni pazarda fırsatlar sunacak!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin açıklayacağı teşvik paketi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bölgedeki yeni pazarın bize fırsat oluşturacağını düşünüyorum" dedi.

Yüksek teknolojili üretime 3.3 milyar dolarlık teşvik harcaması yapılacak!

İnovasyon Haftası nedeniyle Gaziantep’te bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada “2022’ye kadar yüksek teknolojili üretim için 3.3 milyar dolarlık teşvik harcaması yapılacak” dedi.

Kocaeli'de 1,5 milyar lira tutarında yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Ekonomi Bakanlığı verilerinden derlenen bilgiye göre, yılın ilk yarısında Kocaeli için sabit yatırım tutarı 1 milyar 503 milyon lira olan 64 yatırım teşvik belgesi düzenlendi. Şirketler bu belgeler kapsamında bin 509 yeni istihdam öngördü.

Fırat Muşlu: Yabancı yatırımcıyı teşvik için yeni imkanlar geliştirilmeli!

Durak Plus Gayrimenkul AS Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu Yabancı yatırımcıyı teşvik için, kendi ülkelerindeki rahatlık ve özgürlüğü sağlayacak şekilde imkanların geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gaziantep'te kiralık ev sorunu yaşanıyor!

Halk ile sığınmacılar arasında uyum sorunu olan Gaziantep’te, ev kiralama dolandırıcıların yeni sektörü olmuş. Büyük bir göç dalgasıyla karşılaşan Gaziantep’te asayiş olaylarında da artış var...

Turizm sektörü 6 ayda 3,1 milyar liralık teşvik aldı!

Turizm sektörü 6 ayda 3,1 milyar liralık teşvik aldı. AKTOB verilerine göre turizm sektörüne yılın ilk yarısında 205 proje için 3,1 milyar liralık yatırım teşviği verildi.

Gaziantep'te mobil borsa uygulaması başlatıldı!

Gaziantep'te "mobil borsa" uygulaması başlatıldı. iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek.

Gaziantep'te ev fiyatları uçtu!

Türkiye Konut Fiyatları Endeksi (TKFE) Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 20 oranında artış gördüğünü açıkladı. Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Aytaç ise fiyat artışının durması için, yeni bölgelerin imara açılması gerektiğini söyledi.

Doğu Marmara'da yatırım için 336 teşvik belgesi düzenlendi!

Doğu Marmara'daki yatırımlar için 2009 - 2014 yılları arasında bin 336 teşvik belgesi düzenlendi. Bölgede en fazla teşvik belgesi düzenlenen sektör 123 adetle taşıt araçları oldu.

Gaziantep’te evin çatısındaki konteyner evler 600 liraya kiralanıyor!

Gaziantep’te bir evin çatısına kurulan konteyner evler mültecilere kiralandı. Şahinbey ilçesine bağlı İnönü Caddesi'nde bulunan bir evin çatısına kurulan 3 tane konteyner içerisinde Suriyeliler yaşıyor...

gaziantep teşvik Haberi

gaziantep teşvik

Teşvik paketi ile stratejik öneme sahip yatırımlar için 20 yıllık vergi muafiyeti getirileceğini söylemesinin ardından iş dünyasında gözlerin yeni açıklanacak teşvik paketine çevrildiğini söyledi. Bartık, “Elbette ki stratejik öneme sahip bir yapının kurulması gayet doğal özel bir şey üretmek istiyorsunuz ve bölgenin avantajı var buna teşvik vermek son derece doğru bir yaklaşımdır” dedi.


“Bölgedeki yeni pazar yeni fırsatlar sunar”

Yatırımlara devlet tarafından teşvik verilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Eyüp Bartık, “Bunlar iş dünyasının istediği ve beklediği şeyler. Türkiye artık yolunu başka bir yol olarak çizmeli. Çünkü ufkumuz çok geniş bence önemli bir fırsatın ortasındayız. Gelişen Ortadoğu, yakın olan Orta Asya’nın tam merkezindeyiz. Biz de Gaziantep şehri olarak Suriye, İran, Irak ve Rusya’nın tam ortasında bir şehiriz. Buralardaki yeni bir pazarın...