30 / 04 / 2024

gaziantep TOKi İslahiye kura sonucu

gaziantep TOKi İslahiye kura sonucu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı.

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

Depremlerde ağır hasar gören Gaziantep’teki 7 katlı bina çöktü!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine destek yapılacak!

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirleri ile Gaziantep şehrinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda öğrenim gören 40 bin öğrenciye 2023-2024 öğretim senesinde 12 bin 800 Türk Lirası ile 18 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda desteği sağlanacak.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Hasadı başlayan kirazın fiyatı bahçede 10 lirayken markette 30 lira!

Kirazın hasadı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde başladı. İslahiye Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse, hasadın başladığını duyurdu. Köse, sezonun ilk kirazları bahçede 10 lira civarındayken marketlerde 30 liradan alıcı bulduğunu belirtti.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

Resmi Gazete yayımlandı! O illerde yaşayanlar dikkat! Binlerce kişinin sayaç okuma, fatura ve borç işlemleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlar işlemleri ertelendi.

TBB'den bankalara deprem bölgesi tavsiyeleri geldi! İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar!

Bankalara deprem bölgesi tavsiyesi geldi. İşte Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki bireysel ve gerçek kişi ticari işletmelerle ilgili gelen o tavsiyeler…

TOKİ Gaziantep kuraları çekiliyor! TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022!

Gaziantep'te TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde inşa edilecek olan konutların kuraları çekildi. İşte TOKİ Nizip ve İslahiye kura sonuçları 2022...

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

TOKİ Gaziantep İslahiye'de 240 taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Gaziantep İslahiye projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep İslahiye 2022 sosyal konut projesi...

gaziantep TOKi İslahiye kura sonucu Haberi

gaziantep TOKi İslahiye kura sonucu


Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yapılan alt gelir sahiplerine verilecek 352 konut için kura çekimi yapıldı. 

İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan kura çekimine, Aile ve Sosyal Bakanlığı Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, SYGM Daire Başkanı Huriye Seven, Sosval Yardımlar Genel Müdür Yardımcı Ramazan Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahın, Gaziantep AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İslahiye Kaymakam Vekili Nurdağı Kaymamı Seyfullah Ordueri, Belediye Başkanı Kemal Vural ile kuraya katılacak kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumansın ardından bir konuşma yapan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Aile...