02 / 05 / 2024

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Kimin

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Kimin

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Gaziantep’in yeniden inşa edilmesi konusu Horasis toplantısında ele alındı

HORASIS tarafından yapılan Horasis Küresel Toplantısı “İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Yeniden İnşa Yoluyla Etki Yaratmak” konusu ile ilk kez Gaziantep’te başladı. İşte toplantının ayrıntıları...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Reel Kesim Güven Endeksi Mayıs ayında 0,3 puan artarak 108,3'e yükseldi!

Açıklanan rakamlara göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Mayıs ayında bir önceki aya göre 0,3 puan yükseldi ve 108,3'e çıktı.

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Üniversitesi 384 Sözleşmeli Personel alımı yapacağını duyurdu! İşte kadro dağılımı…

Gaziantep Üniversitesi yaptığı duyuruda üniversite hastanelerinde istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS (B) grubu puanı baz alınarak yapılacak sıralama ile 384 Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte detaylar ve kadro dağılımı…

Deprem bölgesindeki kalıcı konut inşaatları tam gaz! 38 günde 43 bin inşaatın düğmesine basıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tüm birimleriyle Gaziantep'te üs kurarken, depremden sonra geçen 38 günde 35 bin 451 konut ve 7 bin 976 köy evinin inşasına fiilen başlandı. İşte ayrıntılar...

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

Bir ilde daha petrol heyecanı! İlk hamle geldi

Gaziantep'te heyecan yaratan karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Eande Petroleum Ham Petrol ve Doğal Gaz Arama Üretim Ltd Şti'ye, Gaziantep il sınırları içinde kalan bir saha için petrol arama ruhsatı çıktı.

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Venüs Clinic Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Umut Doğan tarafından kuruldu!

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Kimin Haberi

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Kimin

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu. . 

Gaziantep Venüs Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü suni ve elyaftan iplik akrilik iplik polyester iplik pamuk ipliği...ihracat ve ithalatını yapmak...ve 30.12.2010 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer...