05 / 05 / 2024

Gaziantep Yaylacık sosyal tesis

Gaziantep Yaylacık sosyal tesis

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde ilk temeller atılıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları 7,5 milyonu geçti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için 7,5 milyonu aşkın bir başvuru geldiğini söyledi.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

TOKİ 2022 sosyal konut başvuruları ne zaman sona erecek? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ Kırklareli Merkez’de 160 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye’ye ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin büyük sosyal konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Bu adım son dönemde ciddi anlamda şikâyet konusu olan kiraların düşmesine yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

Gaziantep Yaylacık sosyal tesis Haberi

Gaziantep Yaylacık sosyal tesis

Şahinbey Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi’ne hayata geçirilen cami ve sosyal tesisin zemin katında bay ve bayan taziye evi bulunurken, üzerine ise cami yapıldı. Böylece Yaylacık Mahallesi’nin hem cami hem de sosyal tesisi ihtiyacı giderildi. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Çiftçimizin Yanındayız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını söyleyerek, “Yaylacık Mahallemiz’in ihtiyaçlarının karşılanması anlamında çok güzel bir tesis oldu. Bundan 15 yıl öncesini düşündüğümde köylerde kilit taşı, parklar, spor aletleri ve sosyal tesisler gibi belediyelerin böyle çalışmaları yoktu. Nerden nereye geldik. Bu gün...